Gündem Ay tutulması bu akşam saat 20.34'de! Burçlara olan etkileri çok konuşulacak

Ay tutulması bu akşam saat 20.34'de! Burçlara olan etkileri çok konuşulacak

05.05.2023 - 14:45 | Son Güncellenme:

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Ay tutulması için nefesler tutuldu, geri sayım başladı. Nisan'da gerçekleşen Güneş tutulmasının ardından gözler bu akşama çevrildi. Astrolog Duygu Sevinç Sevin şoke etkisi yaratacak tutulma ile ilgili tüm detayları açıkladı.

Ay tutulması bu akşam saat 20.34de Burçlara olan etkileri çok konuşulacak

Melek Aydın- Milliyet.com.tr / Bu akşam saat 20.34’de 14 derece akrep burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Özel olan bir sonraki gölgeli Ay tutulması ise 19 sene sonra yani 2042’de gerçekleşecek olması. Peki, bu tutulma Türkiye’de ve dünyada ne gibi etkiler yaratacak? 19 Mayıs neden önemli? Tutulmadan Türkiye nasıl etkilenecek. Ünlü Astrolog Duygu Sevinç Sevin tüm bu sorulara yanıt verdi.

Haberin Devamı

14 Derece akrep burcunda gerçekleşecek olan bu tutulma Türkiye ve dünya gündemi açısından zorlayıcı etkilere sahip olacak. Plütonik olması küllerimizden yeniden doğacağımızı fakat bu sürecin sancılı geçeceğini gösterir. Güneş menkar yıldızı ile ay zuben el genubi yıldızıyla birlikte. Zuben el genubi başrolde. Kadim bilgeler tarafından çok önemsenen bu yıldız güç ve kudret verir fakat zorluklardan geçmeden vermez. Mutlaka zor bir süreç yaşatır. Bu süreçte de maneviyatımızı güçlü tutmamız gerektiğini söyler. Menkar yine ay tutulmasının etkili olduğu bölgelerde doğal afetlerin olabileceğini söyler. Tarımla ilgili sorunlar ve salgın hastalıklar da bu yıldızla bağlantılıdır.

RİSKLİ BÖLGELER VE ÜLKELER

Haberin Devamı

Astrolog Duygu Sevinç Sevin, “Tutulma Türkiye’den de izlenecek. En çok etki alacak bölgeler Avustralya, Hindistan, Pakistan, Tayland, Kazakistan, Türkmenistan, İran, Malezya ve Batı Avrupa.4 saat süreceği için etkilerini 4 yıl yaşarız. Amerika kıyıları ve Kuzey Anadolu fay hattı Marmara ege koridoru Kıbrıs da riskli bölgeler arasında”

Sevin, “Neptün kareli ve uranüsyen bir tutulma olduğu için ekonomiyi etkileyecek kararlar alınacağını anayasada değişikliklerin de olabileceğini görebiliriz. İsyanlar kaoslar patlamalar yangınlar da bu tutulmanın konuları arasında. Akrep ve boğa konuları finansal konular bu tutulmanın da ana teması. Güney ay düğümü ile birleşen bu tutulma bize ektiğimizi biçeceğimiz iyi şeyler yaptıysak iyi şeyler yaşayabileceğimiz kötülüklerin de cezasız kalmayacağını gösteriyor” dedi.

“SAKLI KALMIŞ HER ŞEY AÇIĞA ÇIKIYOR”

“Ay tutulmaları dolunay etkileri verir” diyen Astrolog Sevin, “Gizli kalmış gerçeklerin açığa çıkacağına da görebiliriz” diyerek uyardı.

Astrolog Sevin, “Bu tutulma aynı zamanda Merkür Retro’yla da kol kola olduğu için sakin kalmamız yavaş hareket etmemiz doğada olmamız negatif insanlardan uzak durmamız gerekir. Öfke kontrolü sağlamak bir adım arkada kalmak da bu tutulmada kendimiz için yapabileceğimiz en önemli şeyler. İlişkilerle ilgili skandallar yaşayabiliriz, aldatma aldanma yine ilişkiler açısından negatif etkili olaylar”

Haberin Devamı

SALGIN HASTALIKLARA DİKKAT

Hayvanlarla ilgili salgın hastalıklar denizlerle ilgili deniz kazaları, afetler de yaşayabilmemiz söz konusu. Zorlu etkileri fazla olsa da Jüpiter şans dağıtmaya devam edecek. Burç yorumlarında detaylarını okuyabilirsiniz.

RİTÜEL: Bu tutulmanın etkilerini sağaltmak 19 Mayıs’ta yeni başlangıçlar yapmak adına Hıdırellez’de yapabileceğiniz bu ritüelin hepimiz için bereket kapılarını açmasını temenni ediyorum.

Bir saksıya ya da bahçeye ekeceğiniz bir bitkinin toprağının içine dileğinizle birlikte bir para saklayın. İçine sitrin taşı da koyabilirsiniz. Can suyundan sonra düzenli sulamak toprağına dokunmak da toprak ve su enerjinizi çoğaltır işlerinizin devamlılığını sağlar.

Bu tutulmadan karlı çıkacak olan burçlar

Boğa, Yengeç, Terazi, Kova

Temkinli olması gerekenler

İkizler, Oğlak, Koç, Balık

Zorlanacak olan burçlar

Aslan, Başak, Akrep, Yay

Önce yükseleninizi sonra güneş burcunuzu okuyun lütfen

Haberin Devamı

KOÇ: Koçlar bu tutulmayı finansal konularda yaşayacaklar. Ortak kazançlar nafaka tazminat mahkeme konularında tamamlanmalar yaşayacak olan koçlar harcamalarına dikkat etmeli. Yeni yatırımlar için 26 Mayıs ve sonrasını değerlendirebilirsiniz. Aşk hayatınızda 8 Mayıs’tan sonra yaşayacağınız gelişmeler ilişkinizi farklı yönlere taşıyabilir. Sırların açığa çıkması net kararlar vermeniz açısından önem kazanıyor.22 Mayıs’tan sonrası aşk hayatınızla ilgili doğru kararlar vermek için daha uygun bir dönem olacaktır. Kalp sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem.

BOĞA: Bu tutulma evliliğinizde bekar boğalar evlilik kararı verebilir. Mide problemlerine dikkat edin. En şanslı sizsiniz. Jüpiterin boğaya geçmesiyle birlikte her konuda beş yıldız size. Kendinizi güçlü hissedin. Hayat sizden yana artık. Aşk hayatınızda iletişim problemlerine maruz kalmamak adına son derece dikkatli olmanız gereken de bir döneme giriyorsunuz 8 Mayıstan sonra. Yeniayın Boğaya geçmesiyle birlikte tutulmayı en rahat atlatacak ve yeniden başlayacak gücü kendinde bulan burç sizsiniz. Kariyer hayatınıza yüklenip ailenizi geri planda bırakmayın.

Haberin Devamı

İKİZLER: Evcil hayvanı olan ikizler için dikkatli olmanız gereken bir döneme girdiniz. Temkinli olun lütfen. Olmayanlar için evcil hayvan edinme konuları gündeme gelebilir. İlişkilerinizde maddi sorunlar gündeme gelebilir birikim yapmanız harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Zihinsel yorgunluğunuzu 19 Mayıs’tan sonra atıyorsunuz. İletişimden kaynaklanan sorunlarınızın çözümü için 22 Mayıs’ı bekleyin. Sinir siteminizi korumak için meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

YENGEÇ: İlişkisi olmayan yengeçler hazırlanın detoks cilt bakımı ne varsa yapmanızda fayda var çünkü aşk geliyor. Bu tutulmayla birlikte kalıcı ve uzun soluklu ilişkiler yaşamaya başlıyorsunuz.8 Mayıstan sonra bir ilişkiye başlama ihtimaliniz yüksek. Doğru kararlar vermek için 16 Mayısı bekleyin derim. Jüpiterin boğaya geçmesi ile birlikte sosyal çevrenizden gelecek bir iş teklifi olabilir ya da sosyal çevrenizden tanışacağınız biriyle bir ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz. Omuz ve sırt ağrılarına dikkat edin. Kazanç kapılarınız açılmaya başlıyor.

ASLAN: Aile konuları gündeminizde. Ev alma ev tadilatı olabilir aile evinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Gizli kalmış konuların ortaya çıkacağı kadınlarla ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz bir dönem. Özellikle 16 Mayıs’a kadar. Şans size kariyer hayatınızdan yana gülüyor. Yeni projeler kazançlı projeler yeni iş teklifleri olabilir. Yüz bölgesi problemleriyle karşılaşabilirsiniz dikkatli olun lütfen. Aşk hayatınızla ilgili iletişim krizleri yaşayabilirsiniz bu tutulmada. Sakin kalmanızda yarar var.

BAŞAK: Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelir. Trafikte dikkatli olmanız gereken bir ay sizin için. Tutulmada etkileneceğiniz başka bir konu da yanlış anlaşılmalar. İletişim dilinize özen göstermeli mail mesaj trafiğinize dikkat etmelisiniz. Bu dönemde elektronik cihaz almamaya özen göstermeli yangınlara karşı tedbirli olmalısınız. Yurt dışına taşınmak isteyen başaklar olabilir bu dönem karar vermek için iyi bir dönem. Yine de 16 Mayısa kadar beklemekte fayda var. Ayak ağrıları kemiklerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden biriyle yeni bir birliktelik söz konusu olabilir.

TERAZİ: Yeni kazanç kapılarını teraziler aralıyor bu tutulmada. Kazanç artışı yeni projeler yeni iş fırsatları terazilerin konusu. Siz de bu tutulmadan şanslı çıkanlardansınız. İlişkisi olmayan teraziler iş hayatlarından biriyle ilişkiye başlayabilir. Dolaşım sisteminizle ilgili tedbirli ve dikkatli olmalısınız. İlişkisi olan evli olan teraziler yeni kararlar alabilir. Sosyal çevrenizde değişim söz konusu. Bekar olan teraziler için yeni bir ilişki kaçınılmaz.

AKREP: Siz bu tutulmanın başrolüsünüz. Küllerinizden yeniden doğuyorsunuz. Sancılı bir süreçten geçebilirsiniz ama yepyeni bir dönem başlıyor. Yurt dışına taşınmak isteyen akrepler olabilir. Yurt dışı bağlantılı iş bağlantıları kuracak olan akrepler olabilir. Uzak mesafe ilişkiye başlayabilir ya da evlilik kararı alabilirsiniz. Evli akrepler için ev değişikliği ev tadilatı olabilir. Diz bölgesi sorunları eklem ağrıları yaşayabilirsiniz.22 Mayıstan sonra kariyer hayatınızda değişimler başlıyor.

YAY: Meditasyon yapmak kendi içinize dönmek için çok iyi bir dönem. Özellikle kadın figürlerle ilgili gizli kalmış konuların açığa çıktığını görebilirsiniz. Yaylar tazminat nafaka miras konularıyla ilgili gelişmeler yaşayabilir küçük operasyonlar geçirebilirsiniz. Hukuki süreçlerle ilgili yeni gelişmeler olabilir. Spor yapmalı kas ağrılarına dikkat etmelisiniz.19 Mayıs’tan sonra kariyer hayatınızda yeni ve sürpriz gelişmeler olabilir. Kazançlı bir dönem.

OĞLAK: Sosyal çevrenizden kopabilir bazı arkadaşlarınızla iletişiminizi kesmek isteyebilirsiniz. Yeni bir çevreye girebilirsiniz. Yeni proje teklifleri alabilir sosyal medya ve e ticaret dijital işler yapabilirsiniz. Evliliğinizle ilgili tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. İlişkisi olmayan oğlaklar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Rahim bölgesi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz.

KOVA: Kariyer hayatınızda küllerinizden yeniden doğacağınız parlak bir dönem başlıyor. Yeni iş teklifi alabilir yeni projelere başlayabilirsiniz. Ekip değişikliği yaşayacak olan kovalar olabilir. Evcil hayvan alabilir evcil hayvanlarınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Taşınma evle ilgili yeni gelişmeler olabilir.22 Mayıs’tan sonra ilişkinizle ilgili yeni kararlar teklifler alabilirsiniz. Böbreklere dikkat etmeniz gereken bir dönem.

BALIK: Sindirim sistemiyle ilgili sorunlara dikkat etmeniz gerekebilir. Kredi vergiler mahkeme konuları bu tutulmayla birlikte gündeminizde olacak. Beklenmedik güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir yeni kazançlar sağlayabilirsiniz. Yeni bir aşk kapıda size çok iyi gelecek. Yeni bir eğitime başlayabilir yurt dışı seyahat planı yapabilirsiniz.