Gündem Ayşegül Çınar kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayşegül Çınar ile Reynmen aşk mı yaşıyor?

Ayşegül Çınar kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayşegül Çınar ile Reynmen aşk mı yaşıyor?

28.07.2019 - 20:40 | Son Güncellenme:

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Lila rolüyle büyük bir üne kavuşan Ayşegül Çınar, günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Peki merakla araştırılan Ayşegül Çınar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ayşegül Çınar ile ilgili merak edilenler...

Ayşegül Çınar kimdir, kaç yaşında, nereli Ayşegül Çınar ile Reynmen aşk mı yaşıyor

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR?

Dizi oyuncusu. Manavgat / Antalya doğumlu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Yaşantısını İstanbul’da sürdürüyor.

Yasak Elma dizisi Ayşegül Çınar’ın ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdiği dizi oldu. Bu dizide Lila Argun karakterini canlandırdı. Lila, Halit’in Zerrin’den olan kızıdır. Babasına çok düşkündür. Annesinin babasına olan takıntılı aşkını saçma bulur. Sırtının yere gelmeyeceğini çok iyi bilir. Neticede Babası Halit Argun, dayısı Alihan Taşdemir’dir.

REYNMEN'LE AŞK MI YAŞIYOR?

Gerçek adı Yusuf Aktaş olan sosyal medya fenomeni Reynmen'in 'Yasak Elma' dizisinde Talat Bulut'un küçük kızı Lila rolüyle ünlenen Ayşegül Çınar ile yakınlaştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Ayşegül Çınar'ın Reynmen ile yakınlığını fanlarının paylaştığı video ortaya çıkardı.

TV100'de ekrana gelen 'Magazin Hattı'nın haberine göre Göktürk'teki evinin bahçesinde şarkı söyleyen Reynmen'in yanındaki salıncakta sallanan genç kızın Ayşegül Çınar olduğu öğrenildi.

Reynmen ile Göktürk'te bir cafede de beraber görülen Ayşegül Çınar'ın üzerindeki aynı hırkayla yaptığı paylaşım da fanların gözünden kaçmadı