Gündem Baba Candır 28. yeni bölüm fragmanı nefes kestı - İzle

Baba Candır 28. yeni bölüm fragmanı nefes kestı - İzle

23.02.2016 - 15:09 | Son Güncellenme:

Romantik komedi tarzındaki eğlenceli dizi Baba Candır yeni bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Merakla beklenen Baba Candır 28. yeni bölüm fragman videosu yayınlandı. Haluk yeni bir krizin eşiğinde! İşte Baba Candır 28. bölüm fragmanı...

Baba Candır 28. yeni bölüm fragmanı nefes kestı - İzle

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır’ yeni bölümü ile bu hafta pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Haberin Devamı

Üç çocuğuna hem babalık, hem annelik hem de "hayat koçluğu" yapmak zorunda kalmış, emektar taş fırın ustası Salih'in başından geçenleri ekrana taşıyan Baba Candır yeni bölüm fragman videosu yayınlandı. Bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatan, her hafta yeni bir maceranın yaşandığı Baba Candır'ın 28. bölüm fragmanı yaşanacak yeni gelişmelerin ilk sinyalini verdi.

BABA CANDIR 28. BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR'DA SON YAŞANANLAR

Deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de kadrosunda yer aldığı Baba Candır'ın 21 Şubat'da ekrana gelen bölümünde şunlar yaşandı; Polisten Kaçan Salih Baba Avukat Levent'e Sığınır Polis kapısına dayanınca Salih Ege ile beraber Levent'in evine sığındı. Haluk Levent'in gizli bir sevgilisi olduğundan şüphelendi ve onu takip etmeye başladı. Emrecan Ceylan'ın ondan habersiz Rüzgar ile buluştuğunu öğrenince evi terk etti. Ece babasını kurtarmak için Levent ile işbirliği yapmak zorunda kaldı.