Gündem Babalar Günü ne zaman, yarın mı? 2022 Babalar Günü mesajı, sözleri

Babalar Günü ne zaman, yarın mı? 2022 Babalar Günü mesajı, sözleri

18.06.2022 - 15:29 | Son Güncellenme:

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük heyecanla kutlanacak olan Babalar Günü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Yılın en özel en anlamlı günleri arasında yer alan Babalar Günü ne zaman? 2022 Babalar Günü yarın mı? Bu güzel günde babasını mutlu etmek isteyenler bugünden Babalar Günü mesajı, sözleri hediye seçeneklerini araştırmaya geçti. İşte Babalar Günü 2022 tarihi ve Babalar Günü mesajları, sözleri haberimizin devamında...

Babalar Günü ne zaman, yarın mı 2022 Babalar Günü mesajı, sözleri

Anneler Günü Mayıs ayında kutlandı. Sıra ise Babalar Günü'ne geldi. Yıl içinde hem annesinin bu özel gününü hem de babasının bu özel gününü kaçırmak istemeyenler için Babalar Günü tarihini haberimize ekledik. Haziran ayına girmemizle birlikte araması artan Babalar Günü ne zaman sorusu yoğun ilgi görüyor. Peki Babalar Günü yarın mı? İşte Babalar Günü 2022 tarihi ve Babalar Günü mesajları, sözleri...

Haberin Devamı

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN, YARIN MI?

Babalar Günü 19 Haziran 2022 Pazar günü (yarın) kutlanacak.

BABALAR GÜNÜ MESAJI, SÖZLERİ

Canımızın içi, evimizin direği, en büyük kahramanımız olan aslan babam, babalar günün kutlu olsun!

• Sen kurtlar sofrasından gelmişsin, saygını ve benliğini hiçbir zaman yitirmemişsin çünkü sen babaların en hasısın.

• Çok çalıştığın, bizleri bu günlere getirene kadar çok emek verdin, geceni gündüzüne kattın, kendi lokmandan en büyük parçayı bizler için böldün iyi ki yanımızdasın, iyi ki bizimlesin canım babam. Babalar günü kutlu olsun. Seni çok seviyoruz!.

• Hem babam, hem en yakın arkadaşım en kötü günlerimde en zor zamanlarımda yanımda olsun. Varlığını her zaman hissettirdin babacığım. Babalar günü kutlu olsun.

Haberin Devamı

• Hey gidi koca çıkar, sen olmasan biz bu günlere kolay gelemezdik. Bizi bu kadar güzel yetiştirdiğin için sana ne kadar teşekkür etsek az. Bu hediye biricik babamız için.

Babalar Günü ne zaman, yarın mı 2022 Babalar Günü mesajı, sözleri

• Dünyanın en yakışıklı ve en karizmatik adamı canım babam. Bizi ne kadar çok sevdiğini biliyoruz biz de seni çok seviyoruz. Bu özel günde babalar gününü kutluyoruz. İyi ki varsın!

Kalbi sevgi ve şefkatle dolu, dünyanın en iyi en yardım sever ve en mükemmel babası bizim babamız olduğun için o kadar şanslıyız ki. İyi ki bizim babamızsın ve iyi ki bizimlesin. Babalar günün kutlu olsun.

• Baba sözcüğünün karşılığını veren en klas adam babalar günün kutlu olsun. Bu babalar gününde seni de unutmadık. Ömrün uzun olsun. Seni çok seviyorum.

• Varlığın lüks yokluğun yara canım babam, hep bizimle kal. Ben dünyaya ilk geldiğimde baba demişim. Kahramanım, canım, bir tanem. Babalar günün kutlu olsun.

• Evin direği, ailemizin mutluluk ve neşe kaynağı canım babam babalar günün can-ı gönülden kutluyorum. Seni unutmadık!

• Ellerinden hasretle öpüyorum babacığım. Kokunu ve bana sarılmalarını o kadar özlüyorum ki. İyi ki benim babamsın. Güzel adam babalar günün kutlu olsun!

• Biliyoruz babalar bir çınardır ve olmasa gölgesi bile yeter. Dünyanın en komik insanı babalar gününü kutluyoruz.

Babalar Günü ne zaman, yarın mı 2022 Babalar Günü mesajı, sözleri

• Bana güç veren en zorlukta yanımda duran, bazen kızan bazen küsen ama her zaman yanımda olan aslam babam seni çok seviyorum ve babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bize kattıkların için sana ne kadar teşekkür etsek az.

Haberin Devamı

• Evin reisi, ailemizin her şeyi canım babam çocukların olarak babalar gününü kutluyoruz ve seni çok seviyoruz.

• Babaya hediye yok mu? sorusunu duyar gibi oldum canım babacığım ve bu babalar gününde de seni unutmadım ve sana yakışacak en şık ve en özel babalar günü hediyesini aldım. Sevineceğini ve bu hediyeyi görünce çok mutlu olacağını düşünüyorum. Uzun yollar kullanman dileğiyle canım babam, babalar günün kutlu olsun.

• Alemin en sert delikanlısı olsan da ben senin yumuşacık kalbini seviyorum babam. İyi ki varsın, seni çok seviyorum.

• Yüzünde gülücükler eksik olmasın. Hayat enerjin hiç solmasın baba. Bu sene de seni unutmadık. Babalar günün kutlu olsun!

• İlk kahramanım, kanatlarının altında olmayı o kadar çok seviyorum ki. Koruyucu meleğim, her şeyim. Babalar günün kutlu olsun.