Gündem Beyaz Show neden iptal edildi? Niçin yayın akışından kaldırıldı?

Beyaz Show neden iptal edildi? Niçin yayın akışından kaldırıldı?

12.05.2016 - 10:56 | Son Güncellenme:

Herkesin merak ettiği 13 mayıs 2016 Beyaz Show konukları belli olmuştu. Beyaz Show'a bu hafta; Rafet El Roman, Yusuf Güney, Nilgün Belgün ve Şebnem Hassanisoughi konuk olacağı bekleniyordu. Ancak Beyaz Show, 13 Mayıs Cuma gecesi ekrana gelmesi planlanan bölümü iptal edildi. İşte Beyaz Show'un iptal sebebi...

Beyaz Show neden iptal edildi Niçin yayın akışından kaldırıldı

Beyaz Show, Kanal D ekranlarında yirmi yıldır her cuma aynı saatte ekrana gelen ve ünlü komedyen Beyazıt Öztürk tarafından sunulan canlı yayın sohbet programı dün akşam yayınlanmadı. Bu hafta yayınlanması planlanan programa Rafet El Roman, Yusuf Güney, Nilgün Belgün ve Şebnem Hassanisoughi konuk olacaktı. Fakat Beyaz Show, Hakkari’nin Çukurcalı ilçesindeki çatışmada hayatlarını kaybeden 8 şehidimize saygı olarak iptal edildi.

Haberin Devamı

Beyaz Show’un bu haftaki konuklarından olan Nilgün Belgün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Bu gece konuk Beyaz Show şehitlerimizden dolayı iptal edilmiştir. Şehitlerimize rahmet acılı ailelerini başsağlığı diliyorum.” diyerek programın iptal edilme sebebini açıkladı.

Beyaz Show, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı; 6 Aralık 1996'dan beri Cuma geceleri Kanal D'de (2000-2001 star TV) canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Karakterler

1999 yılından beri show'da skeçler için birçok karakter ortaya çıkmıştır.

Ressam: 1996-2003 yılları arasında TRT 2'de yayınlanan Bob Ross'un sunduğu ve resim yaptığı programdan örnek alınarak bir karakter uydurulmuştur ve programda absürt şakalarla beraber resimler yapmaya başlar.

Hüsmen Dayı: Tekirdağ'lıdır, en son malı mülkü olan iki öküzünü'de yeyince beş parasız kalıp yeğeni Beyaz'ın yanına sığınmak zorunda kalmıştır. Sürekli bir şeyler yiyen ve kucağındaki ekmekle dolanan, "gel tanışalım önce ben kısaca he de" diye bir şarkı söyleyen, favori yemeği ekmek olan bir tipleme.

Haberin Devamı

Psikopat: Kediye, köpeğe ve etrafındaki herkese hırlayan, sinirleri bozulmuş ilginç karakter ve "beni alkışlamanızı istiyorum, ama ses çıksın istemiyorum" benzeri tuhaf laflar ederek ilginç repliklerle hafızalara kazınmıştır.

Tikican: Hareketleriyle döneme ayak uydurmuş tiki konuşmasıyla akıllarda kalmış, sürekli Moda kıyafetler giymiştir.

Mangalcı: Sürekli boğaz derdinde olan bir karakterdir.

Şarkılarla Yaşayan Adam: Diğer karakterlerin aksine ilk olarak 2012 yılında ortaya çıkmış ve gittiği her yerde olayların üstüne şarkı söyleyerek herkesin tepkisini çekmiştir ve son olarak söylediği Volkan'ın şarkısı "ananı niyolay" şarkısını söylediği için herkes tarafından yanlış anlaşılır ve çevredekiler tarafından dayak yemeye başlar.