Gündem CHP lideri Özgür Özel: Türkiye, sis kalkmadan normalleşemez

CHP lideri Özgür Özel: Türkiye, sis kalkmadan normalleşemez

24.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile Parti Genel Merkezi’ndeki makamında dün bir araya geldi.

CHP lideri Özgür Özel: Türkiye, sis kalkmadan normalleşemez

MEHTAP GÖKDEMİR/ANKARA- Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Özel ve Destici ortak açıklama yaptı. Destici, “hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi. Destici, yeni anayasa tartışması konusunda ise “Biz BBP olarak Türkiye’nin bu darbe anayasasından kurtulması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan Özel ile MHP arasındaki söz düellosu sürüyor. Özel grup toplantısındaki konuşmasına cevap veren, MHP Genel Başkan yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter’in eleştirilerine, “Ben isim vermedim. Ama beyefendiler konuyu kendi üzerlerine almışlar. Memnun olduğum konu şudur ki o iki kişiyi koskoca MHP camiasında sadece o ikisi savundu. O cenaze, o kan orada durdukça Türkiye’de siyaset normalleşemez. Normalleşme diyorsanız, normal siyasi partiler bir cinayet işlendiğinde ona karşı bir sis indirmeye çalışmazlar. Biz inen sisin farkındayız. O sis kalkmadan Türkiye normalleşemez” dedi.