Gündem Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları

09.05.2019 - 12:03 | Son Güncellenme:

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuruları sürüyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin adresi üzerinden yayımlandı. Peki başvuru şartları neler? İşte 2019 Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları belli oldu. Binlerce adayı yakından ilgilendiren binlerce kişiye TSK'da iş imkanı sunacak olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı için başvurular https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresi üzerinden alınıyor.

Haberin Devamı

1. GENEL HUSUSLAR:

a. Bu kılavuz, Milli Savunma Bakanlığının (MSB) 2019 yılında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı adına yapacağı sözleşmeli er temini ile ilgili hususları kapsamaktadır.

b. Ön başvurular, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden kılavuzun yayımlanmasıyla birlikte alınmaya başlanacak ve internet üzerinden Başvuru Programı Kullanma Talimatında (Ek-1) belirtilen esaslar dahilinde başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Asıl başvurular ise, istenen belgeler ile seçim aşaması sınavlarına gelinmesi ve belgelerin kayıt kabul kuruluna teslim edilmesi ile yapılmış olacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

c. Başvuruları uygun olan adayların başvuru kabulleri ile seçim aşaması sınavları internette yayımlanacak tarihte MSB Per.Tem.D.Bşk.lığında (Cebeci/ANKARA) icra edilecektir.

Haberin Devamı

ç. Alım süresince her türlü duyuru ve bilgilendirme https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Seçim aşaması sınav tarihleri ilgili internet adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır. Ayrıca idarece gerekli görüldüğünde adayların belirttiği elektronik posta ve cep telefonuna kısa mesaj (SMS) ile bilgilendirme yapılabilecektir. Adaylara, ayrıca posta ile tebligat yapılmayacaktır.

d. Yapılan başvurular, sadece bu kılavuz kapsamındaki temin faaliyeti için geçerli olacaktır. Ancak MSB’nin ihtiyaçları doğrultusunda başvuruların başlangıç ve bitiş tarihleri değiştirilebilecektir.

e. Adaylara seçim aşaması sınavları kapsamında Fiziki Yeterlilik Testi ve Mülakat yapılmakta, yazılı sınav yapılmamaktadır.

f. Fiziki Yeterlilik Testine katılabilmek için adayların, Ek-8’de örneği bulunan Durum Bildirir Tek Hekim Sağlık Raporunu alarak gelirken yanlarında getirmesi gerekmektedir. Kurumumuzca tek hekim muayenesi yapılmamaktadır.

g. Adaylar seçim aşamalarına gelirken kendisine ait ehliyet, askeri ehliyet, diploma, sertifika, başarı belgesi, kurs belgesi vb. belgeleri yanlarında bulunduracaklardır.

ğ. Bu kılavuzda yer alan esaslar, kılavuzun yayım tarihinden sonra yürürlüğe girebilecek yasama, yürütme ve yargı organları kararları ile MSB ihtiyaçlarına göre gerekli görüldüğü takdirde değiştirebilir. Bu durum, başvuru sahipleri için hak doğurmaz. Başvuru sahipleri bu durumu önceden kabul etmiş sayılır. Bu ve benzeri durumlarda izlenecek yol, MSB tarafından belirlenir ve kamuoyuna genel ağ (internet) aracılığı ile duyurulur.