Gündem 10 milyon dolarlık yazışma! Denizbank’tan Seçil Erzan ve Semih Kaya'ya karşı hamle!

10 milyon dolarlık yazışma! Denizbank’tan Seçil Erzan ve Semih Kaya'ya karşı hamle!

16.01.2024 - 15:53 | Son Güncellenme:

Denizbank Seçil Erzan ve eski Futbolcu Semih Kaya hakkında suç duyurusunda bulundu. Dün görülen mahkemede tanık olarak ifade veren Semih Kaya, Seçil Erzan’ın kendisine bankanın üst düzey yöneticilerinden Mehmet Aydoğdu’nun mailini gösterdiğini söyleyerek delil olarak mahkemeye sunmuştu. İkili hakkında suç duyurusunda bulunan Denizbank mailin sahte olduğunu iddia etti.

10 milyon dolarlık yazışma Denizbank’tan Seçil Erzan ve Semih Kayaya karşı hamle

Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Denizbank şube müdürü Seçil Erzan’ın dün 3’üncü kez hakim karşısına çıkmıştı. Dün yapılan ve yaklaşık 11 saat süren duruşmada eski futbolcu Semih Kaya tanık olarak dinlendi. Kaya ifadesinde, parasını alamadığı bir dönemde Seçil Erzan’ın Mehmet Aydoğdu’nun kendisine attığı maili gösterdi.

Haberin Devamı

10 milyon dolarlık yazışma Denizbank’tan Seçil Erzan ve Semih Kayaya karşı hamle

Söz konusu mailde de, “Seçil selam, detay anlattığım üzere … SK açık uçlu fonumuzda nominalin (10.000.000 USD) yasal süreyi beklemeden maksimum 1 ay içerisinde peyderpey çıkışının yapılıp muhasebeleşmesi uygundur. Saygılarımla M.A” yazıyordu.

10 milyon dolarlık yazışma Denizbank’tan Seçil Erzan ve Semih Kayaya karşı hamle

MAHKEME ASLINI İSTEMİŞTİ

Mahkeme bu mailin çıktısını Semih Kaya’dan alarak dosyaya koydu. Mahkeme alınan ara kararda da Denizbank’a yazı yazılmasına karar vererek söz konusu mailin doğru olup olmadığı, doğruysa aslının mahkemeye gönderilmesine karar verdi. Mahkemenin kararı bankaya ulaşmadan Denizbank mailin sahte olduğunu belirterek Semih Kaya ve Seçil Erzan hakkında suç duyurusunda bulundu.

10 milyon dolarlık yazışma Denizbank’tan Seçil Erzan ve Semih Kayaya karşı hamle

“MAİLİN ÜZERİNDE TAHRİFAT YAPILARAK OLUŞTURULMUŞ”

Savcılığa sunulan dilekçede, söz konusu mailin varlığına ilişkin somut bir delil bulunmadığı belirtilirken, “Seçil Erzan’ın 20.02.2023 tarihli mail kayıtları incelendiğinde de Mehmet Aydoğdu ile arasında Semih Kaya ile alakası olmayan, başka bir konuyla ilgili bir adet maile rastlanıldığı, bahse konu maile ilişkin sistem tarafından Seçil Erzan’a 11.18’de mailin okunduğuna dair okundu bilgisi gönderildiği, okundu bilgisi mailin saati ve dakikasının Semih Kaya’nın mahkemeye sunduğu mail örneğinin saati ve dakikası ile aynı olduğu, dolayısıyla Semih Kaya tarafından sunulan mail örneğinin bahse konu okundu bilgisi maili üzerinde tahrifat yapılarak oluşturulmuş/türetilmiş olduğu belirlenmiştir” denildi.