Gündem e Okul giriş yap: E-OKUL VBS girişi nasıl yapılır? LGS sonucu sorgulama ekranı

e Okul giriş yap: E-OKUL VBS girişi nasıl yapılır? LGS sonucu sorgulama ekranı

01.07.2021 - 00:06 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı'nın tüm öğrencilere sunduğu e Okul hizmeti büyük kolaylık sağlıyor. Yıl boyu uygulanan sınavların notları, ders içi performans puanları, devamsızlık bilgileri e Okul'da yer alıyor. Peki e okula nasıl girilir? İşte e okul VBS - öğrenci girişi 2021 ekranı...

e Okul giriş yap: E-OKUL VBS girişi nasıl yapılır LGS sonucu sorgulama ekranı

Milyonlarca öğrencinin eğitimi ile ilgili bilgi aldığı e okul VBS öğrenci girişi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Sınav zamanları ve yıl sonu zamanı yoğun ilgi gören e Okul sistemi bu kez 8. sınıf öğrencilerinin ilgi odağı oldu. LGS sonuçları e Okul üzerinden mi açıklanacak merak konusu.

Haberin Devamı

LGS SONUÇLARI E OKULDA OLACAK MI?

Adaylar LGS sonuçlarına Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan meb.gov.tr'den erişebilecek. Adaylara ayrıca bir sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek. Sonuç ekranına erişebilmek için Milli Eğitim Bakanlığı sistemine kayıtlı bilgilerle sisteme giriş yapılacak.

E OKULA NASIL GİRİLİR?

e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "https://eokul.meb.gov.tr/" adresine giriş yapmak ve sağ tarafta "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekmektedir.

E OKUL VBS - ÖĞRENCİ GİRİŞİ 2021 İÇİN TIKLAYINIZ
 

Yazarlar