Gündem Ecem Nur Özkaya kimdir? Ecem Nur Özkaya kaç yaşında, aslen nereli?

Ecem Nur Özkaya kimdir? Ecem Nur Özkaya kaç yaşında, aslen nereli?

07.01.2020 - 11:18 | Son Güncellenme:

Ecem Nur Özkaya, 25 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde Lisans eğitimini tamamlayan Ecem Nur Özkaya ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında yayınlanan Kartallar Yüksek Uçar adlı dizide Seval karakterine hayat vererek yaşadı. Daha sonra Elvada Rumeli, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Şarkısı ve Can Kırıkları dizilerinde rol alan Ecem Nur Özkaya son olarak Sizi Seviyorum adlı sinema filminde Eda karakterine hayat verdi. İşte Ecem Nur Özkaya hakkında merak edilenler...

Ecem Nur Özkaya kimdir Ecem Nur Özkaya kaç yaşında, aslen nereli

Ecem Nur Özkaya, Mustafa Üstündağ ile 10 yıllık evliliklerine son verdi. Çift mahkemede tek celsede boşandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Ecem Nur Özkaya kimdir sorusu vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. İstanbul'da 1988 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Ecem Nur Özkaya, ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kartallar Yüksek Uçar adlı dizide Seval karakterine hayat vererek yaşadı. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Ecem Nur Özkaya popülerliği ise Zengin Kız Fakir Oğlan adlı dizide Biricik karakterine hayat vererek yakaladı.

Haberin Devamı

ECEM NUR ÖZKAYA KİMDİR?

Ecem Nur Özkaya Üstündağ 25 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Ecem Nur Özkaya, Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde eğitim almıştır.

2012 yılından beri bu sezon Fox tv'ye geçen Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini oynamıştır. Bu sezon başlayan Hayat Şarkısı isimli dizide Melek karakterini oynamaktadır.

Ayrıca, Kartallar Yüksek Uçar (2007), Havalimanı/İyi Uçuşlar (2008), Cümbür Cemaat Aile (2010), İffet (2011) dizilerinde ve Sizi Seviyorum (2009) isimli sinema filminde oynamıştır.