Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanına Görmezler çetesi damga vuracak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanına Görmezler çetesi damga vuracak!

23.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Salı akşamları ekrana gelen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da görmezler çetesi'nin İlyas'ı kaçırması ortalığı iyice karıştıracak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nefes kesen yeni bölüm ile yarın akşam ekrana gelecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanına Görmezler çetesi damga vuracak

Salı akşamları Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine heyecan dolu bir bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 44. bölümünü anlatan fragman yayınlandı. Küçük çocukları pis işlerde kullanan bir sokak çetesinin eline düşen İlyas nasıl kurtulacak. Bu sorunun cevabı ve tüm gelişmeler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde olacak.

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölümü ile 25 Ekim Salı saat 20:00'da ekrana gelecek.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 44. BÖLÜM FRAGMANI



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde, Hızır Çakırbeyli ailesini ve masasını korumak adına yaptığı hamlelerden nasıl sonuç alacak bilinmez bu kez herkesin karşısında tehlikeli bir sokak çetesi var. Yaşı küçük çocukları kullanarak her türlü suçta kullanan bir çete İlyas'ı kaçırıyor ve bununla birlikte tüm masa üyelerine tehdit etmeye başlıyor.

İŞTE EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümünde, Hayriye Ana’nın kaybettiklerinin ardından ayakta duracak gücü kalmamıştır. Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır.

Sırları ortaya çıktığından beri gölgesinde ölümle gezen Alparslan, başına gelecekleri bildiği halde kaçmamıştır. Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ın dayısının istihbaratın başı olduğunu öğrenmesiyle yıkılır. O'na söylenen yalanları hazmetmesi ise mümkün değildir. Düşmanlıkları kuvvetlendiren olay tüm aileyi derinden sarsar. Hayriye Ana'nın kaybettiklerinin ardından ayakta duracak gücü kalmamıştır. Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır. Artık Handan ve Ceylan'ın Çakırbeyli ailesiyle görülecek bir hesabı daha vardır. Hızır için hayat her geçen gün zorlaşacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BİRİNCİLİĞE ABONE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kişilerde 8.94 izlenme oranı ve 23.40 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 8.25 izlenme oranı ve 21.18 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Haberin Devamı

Zirvedeki yerini sabitleyen, atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!