03.11.2015 - 15:50 | Son Güncellenme:
Leyla'nın (Pınar) Cengizhan'ın kaçmasına yardım etmesi, Yusuf ile arasında büyük bir kavga yaşanmasına sebep olur. Yusuf, Leyla'nın (Pınar) bakış açısını sorgulayıp anlamaya çalışırken, genç kadın ise zarar görmemesi için Yusuf'u beladan uzak tutmaya çalışmaktadır.
EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İntikam planını yeniden kurmak zorunda kalan Yusuf, Leyla'nın (Pınar) beraber hareket etme teklifini kabul eder. Genç kadın Yusuf'u, şerefine atılan lekenin temizleneceğine ve abisinin katillerinin en ağır şekilde cezalandırılacağına ikna eder. Leyla'nın teklifini kabul eden Yusuf, büyük bir değişim geçirir. Sürprizlerle dolu bir gecede Leyla'yla birlikte bambaşka biri olarak düşmanlarının karşısına dikilir.
Konakta ise Kürşat ve Canan arasında yaşanan evlilik sözleşmesi krizinden sonra, Canan'ın hamilelik durumu sıkıntı yaratır. Kürşat'ın bebeğin kimden olduğunu sorması, büyük bir kavgaya neden olur. Canan'ın evi terk etmesiyle olay daha da büyür. Leyla (Pınar) ise Kürşat'ın aklını karıştırmak için mükemmel bir fırsat yakalamıştır.
04 Kasım 2015, Çarşamba 20:00
EVE DÖNÜŞ 5. BÖLÜM FRAGMANI
EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Leyla (Pınar), Kürşat'ın Canan'a evlenme teklifi sonrasında yaşadığı kısa şokun ardından, eskisinden daha kararlı bir şekilde konağa geri döner. Kızına kavuşabilmek için intikamını alıp, Kürşat ve Canan'dan sonsuza dek kurtulmak zorundadır. Kürşat ve Canan'ın arasını açmak için yaptığı ilk hamle beklediği gibi sonuçlanır. Artık ne yapması gerektiğini daha iyi bilmektedir. Elindeki tüm kozları birer birer kullanmaya başlar.
Konakta ise Elif ve Canan arasındaki gerginlik doruğa tırmanır. Canan neredeyse küçük kıza işkence etmeye başlamıştır. Elif hastalanıp ateşlenince, Leyla konağa gelir. Elif'i o halde görünce dayanamaz ve Elif'e annesi olduğunu söyler.
Abisinin cinayetiyle suçlanan Yusuf ise, emniyete götürülürken kaçar. Farkında olmadığı şey ise bunun da tuzağın bir parçası olduğudur. Kaçarak suçunu perçinlemiş olur. Üstelik balistik raporu, Yusuf'un yatağının altında bulunan silahın cinayette kullanılan silah olduğunu söylemektedir. Yusuf'un kendini aklaması neredeyse imkânsızdır.
Olanları öğrenen Leyla (Pınar), Yusuf'u saklamak için babasının dağ evine götürür. Aralarında duygusal bir yakınlaşma olur. Yusuf ise şerefini kurtarmak için Cengizhan'ı öldürmekten başka çaresi olmadığını düşünmektedir. Cengizhan'ı takip eder, adamı yeğeni ve yengesiyle birlikte mahallede görünce iyice delirir. Cengizhan'ı kaçırıp dağ evine getirir. Masum olmasına rağmen cinayetle suçlanan Yusuf'un katil olması an meselesidir.