Gündem Gelinim Mutfakta kim elendi? 17 Ocak Gelinim Mutfakta günün birincisi ve 5 altın bileziğin sahibi kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi? 17 Ocak Gelinim Mutfakta günün birincisi ve 5 altın bileziğin sahibi kim oldu?

17.01.2020 - 15:04 | Son Güncellenme:

Gelinim Mutfakta yarışması hafta için beş gün boyunca Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Beş gün boyunca farklı yemekler ile mutfaktaki maharetlerini sergileyen gelinlerin yaptıkları yemek ve tatlılar kayınvalideler tarafından oylanıyor. Kayınvalider, kendi gelinlerinin yaptığı tabağı belirlemeye ve en yüksek puanı gelinlerine vermeye çalışıyor. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi. Günün birincisi ve 5 altın bileziğin sahibi kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi 17 Ocak Gelinim Mutfakta günün birincisi ve 5 altın bileziğin sahibi kim oldu

Gelinim Mutfakta yarışmasında 5 gün boyunca mutfaktaki maharetlerini sergileyen gelinler gün sonunda en yüksek puanı alıp Çeyrek altının sahibi olmak için mücadele ediyor. Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinlerinin her gün yaptıkları yemekleri tadan kayınvalider yapılan yemek ve tatlılar arasından kendi gelinlerinin yaptıkları yemek ve tatlıları bulup en yüksek puanı vermek için çabalıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerin verdiği puanlar zaman zaman yarışmada ortamın gerilmesine neden oluyor. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında günün kazananı ve 5 altın bileziğin sahibi kim oldu?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta yarışmasında günün son tadımını yapan Özden Hanım, gelin'i Burçin'in tabağına dört puan verirken en yüksek puan olan 5 puanı Betül'e verdi. Özden Hanım'dan en düşük puanı alan isim Aleyna olurken Elif ise 2 puan aldı.

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında en düşük puanı alan isim Aleyna oldu. Endüşük ikinci puanı alan isim ise 9 puanla Elif oldu. Günün en yüksek puanını alıp Çeyrek altının sahibi olan gelin ise 15 puanla Burçin oldu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın en düşük puanını alan iki isim Aleyna ve Betül olurken ikili arasından en düşük puanı alıp yarışmaya veda eden isim 54 puanla Aleyna oldu. Fakat Gelin Betül yarışmadan çekilmek istediğini açıkladı ve kayınvalidesiyle birlikte yarışmadan elendi.

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA 5 ALTIN BİLEZİĞİN SAHİBİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın en fazla puanı alan ve 5 altın bileziğin sahibi olan isim Burçin oldu. 66 puan alan Burçin bu hafta 5 altın bileziğin sahibi olan isim oldu. İkinci olan Elif ise 61 puanda kaldı.