Gündem Göz6 evinin şampiyonları belli oldu (Survivor'a kimler katılacak?)

Göz6 evinin şampiyonları belli oldu (Survivor'a kimler katılacak?)

07.01.2017 - 14:02 | Son Güncellenme:

TV8'in heyecanla takip edilen yarışamsı Göz6 final yaptı. Göz6'da 4 aydır süren müthiş mücadelenin ardından kızlar ve erkekler takımından şampiyon olan isimler belli oldu. Göz6 evinde şampiyon olarak Survivor'a katılmaya hak kazanan isimler Erdi ve Berna oldu.

Göz6 evinin şampiyonları belli oldu (Survivora kimler katılacak)

Göz6'da büyük final gecesi. 4 aydır süren yarışmada şampiyon olan isimler belli oldu. Göz6'nın birincileri kızlar takımından Berna, erkekler takımından ise Erdi oldu.

Haberin Devamı

Erdi ve Bulut karar anı öncesinde taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayacak açıklamalarda bulundular. Kızlar takımı şampiyonu Berna Keklikler sonucun açıklanmasının ardından duygularını dile getirdi.

Berna ve Erdi Survivor'a katılmaya hak kazandılar.

İŞTE FİNAL GECESİNDE YAŞANANLAR

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

İstanbul Bayrapaşa'da yaşayan 28 yaşındaki Erdi Kırklarelili olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi'den mezun olmuştur. Amtör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.


BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

27 yaşındaki Berna, Almanya doğumlu, İstanbul'da yaşamaktadır. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler Almanya güzellik yarışması olan Miss Turkuaz Germany yarışmasını kazanmıştır. Fitness, crunch ve yüzme ile ilgilenmektedir.