Gündem Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri

25.06.2021 - 09:52 | Son Güncellenme:

Bu hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük haritalı hava durumu tahminlerini yayınladı. Cumartesi ve Pazar yağış var mı? İşte 26-27 Haziran hafta sonu hava durumu.

Hafta sonu hava nasıl olacak Meteorolojiden son dakika hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu hava durumunu haritalı olarak yayınladı. İşte Cumartesi ve Pazar için son hava durumu tahminleri.

Haberin Devamı

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Marmara Bölgesi'nde, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde öğleden sonra sağanak öngörülüyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak.

Doğusunda çok bulutlu havanın olacağı bölgede yer alan İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde öğleden sonra sağanak tahmin ediliyor.

Bölgedeki sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olması öngörülüyor. Rüzgarın genellikle batı ve güneybatı (lodos) yönlerden, öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı (karayel) yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

HAFTA SONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu tahminlerine göre Cumartesi günü yağışlı hava Trakya, Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu'da etkisini sürdürecek. Pazar günü ise İstanbul ve çevresindeki yağışlar Sakarya tarafına kayacak. Karadeniz Bölgesinde yağışlı bir hava hakim olacak.

Haberin Devamı

Hafta sonu hava nasıl olacak Meteorolojiden son dakika hava durumu tahminleri