Gündem Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu kaç yaşında?

Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu kaç yaşında?

21.06.2018 - 12:38 | Son Güncellenme:

Survivor gönüllüler takımı adına mücadele eden Hakan Hatipoğlu yarışmalarda gösterdiği performansın yanı sıra son dönemde Murat Ceylan ile yaşadığı diyaloglar ile gündeme geldi. Başarılı yarışmacı Hakan Hatipoğlu'nun Survivor'da sona yaklaşılırken en çok anlaştığı isim Nagihan Karadere olarak öne çıkıyor. Peki Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir Hakan Hatipoğlu kaç yaşında

Survivor'da gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Hakan Hatipoğlu son dönemde bu ünvanını Adem Kılıççı'ya kaptırmış durumda! Sona yaklaştıkça vites yükselten Adem'in rakiplerine karşı ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Peki Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu kaç yaşında?

Haberin Devamı

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır.

2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.