Gündem Hekimoğlu oyuncularından Damla Colbay kimdir? Zeynep Can karakteri

Hekimoğlu oyuncularından Damla Colbay kimdir? Zeynep Can karakteri

17.12.2019 - 17:18 | Son Güncellenme:

Hekmoğlu dizisinde Zeynep Can karakterine hayat veren Damla Colbay kaç yaşında? Damla Colbay hangi projelerde yer aldı? Hekimoğlu dizisinde nasıl bir karakteri canlandırıyor? İşte Damla Colbay hakkında merak edilenler...

Hekimoğlu oyuncularından Damla Colbay kimdir Zeynep Can karakteri

14 Ocak 1993'de İzmir'de doğan Damla Colbay, Üniversite stajı için geldiği İstanbul'da, Kara Para Aşk dizisinde oynadığı "Demet" karakteriyle tanınmıştır.2015 yılında Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin kadrosuna başrol olarak girdi ve "İnci" karakterini oynadı. Damla Colbay, son olarak İçerde dizisinde "Eylem" karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

Sailor Moon çizgi romanı ve yönetmen Pedro Almodovar hayranı olan oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk öğrenimine devam etmektedir.

ZEYNEP KARAKTERİ

Ateş’in ekibindeki tek kadın olan Zeynep bağışıklık sistemi uzmanıdır. Oldukça güzel ve dikkat çekici olduğu halde takındığı ciddi maskeyle kadınlığını gizlemeye uğraşır. Hastalara şefkatle yaklaşır, onlarla gereğinden fazla bağ kurar. Ateş’in merakı bulmaca çözmekse, Zeynep’in merakı da insanlardır. Her şeyiyle Ateş’in tam zıttıdır. Ne var ki Ateş’le çalışmaya başladıktan sonra onun da içinde bir sertlik oluşur. Zamanla Ateş’e benzemeye başlar, onun gibi olursa onu anlayabileceğini düşünür ve o da kuralları zorlamaya başlar.