Gündem ‘İflas bayrağını çektiler’

‘İflas bayrağını çektiler’

14.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda, gündemi değerlendirdi.

‘İflas bayrağını çektiler’

COŞKUN ERGÜL Ankara - Bahçeli özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

MUHALEFET KENDİ DERDİNE DÜŞMÜŞ: Ne CHP’nin ne de silik gölge gibi duran diğer muhalefet partilerinin siyasi gündemi ülkemizin gerçekleriyle örtüşmemektedir. Hepsi kendi derdine düşmüş, çıkar ve güç savaşlarıyla kendi içlerine gömülmüşlerdir. Muhalefet siyasi iflas bayrağını utana sıkıla çekmiştir.

GİZLİ PAZARLIK: Demli çay baş göz üstüne, ama DEM’lenmiş, dejenere olmuş siyasete ‘hayır’ diyoruz. Seçime 48 gün kala CHP; kısık ateş altında, gizli pazarlıklar sarmalında, sandık ittifakı kisvesiyle DEM’in, yani PKK’nın çekim alanına girmiştir. DEM’in İstanbul’da yaptığı ayak oyunları, sahnenin önünde sözde aday çıkarıp, sahne arkasında CHP ile el ele vermesi hiçbir işe yaramayacaktır.

AHI TUTACAK: Görevdeyken muhalefet etmiş olsak da, sınıf arkadaşım Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak, adam edip siyasete taşıdıklarının vefasızlığı bumerang gibi bir gün ters dönecektir.

Haberin Devamı

BÜYÜKERŞEN TEPKİSİ: Yılmaz Büyükerşen’in eğer akli melekeleri sukut etmemişse, beyni sulanmamışsa aşağılık sözleri CHP’nin özetidir. 

DİMDİK AYAKTAYIZ: (MHP’nin 55. kuruluş yıldönümü) 55 yıl boyunca ihanetlerle yolumuzu kesmek istediler, başarılı olamadılar. Aramızdan devşirdikleriyle karşımıza geçtiler, hesapları tutmadı. Merhum Başbuğumuz Türkeş Bey’in iki emaneti MHP ve Ülkü Ocakları, onca mütecaviz operasyona rağmen dimdik ayaktadır. Karşımıza çıkan fitnecilerin azı dişini de ya sökeceğiz, ya da kıracağız.