Gündem İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu

İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu

30.10.2023 - 16:52 | Son Güncellenme:

Yaşıtları oyuncaklarla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez korkuttu.

Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu sınır tanımıyor. Zayn Sofuoğlu’nun boyundan büyük araçları adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanabildiği videolar sosyal medyada ilgi görüyor. Kullandığı araçlarla gündeme gelen ve yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistin tozunu attıran minik Zayn’ı dünya genelinde milyonlar izliyor.

Haberin Devamı

İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu

İlk kez vitesli motosiklet kullanan 4 yaşındaki Zayn bu kez korkuttu. Kontrolünü kaybederek düşen minik Zayn, hiçbir şey olmamış gibi kalkıp motosikleti kullanmaya devam etti. O anlar Zayn’in sosyal medya hesabından paylaşıldı.

İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu

Yorum ve beğeni yağmuruna tutulan paylaşımda, “Hiçbir şey kolay öğrenilmiyor” ifadeleri yer aldı.

İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu

DAHA ÖNCE DE TIR KULLANDI

Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki TIR'ı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise büyük beğeni kazandı. Zayn, geçtiğimiz günlerde 20 metre uzunluğundaki TIR'a iki arazi aracı ve bir panelvan minibüsü yükledi.

Haberin Devamı
1/1

 ‘1 tekerden 18 tekere’ başlıklı paylaşımda küçük Zayn, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki tırı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı.

Paylaşılan video kısa sürede 200 binin üzerinde beğeni alırken, Zayn’ın boyundan büyük araçları adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanması da dikkatlerden kaçmadı.