Gündem İşte Benim Stilim All Star'da birinci kim oldu?

İşte Benim Stilim All Star'da birinci kim oldu?

28.12.2015 - 11:01 | Son Güncellenme:

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim All Star büyük finalle ekranlara veda etti. Yarışmanın birincisi SMS oylaması sonucu belli oldu. Yapılan oylamalar sonucunda İşte Benim Stilim All Star finalini kazanan isim Ayşenur Balcı oldu.

İşte Benim Stilim All Starda birinci kim oldu

İşte Benmi Stilim All Star'da yarışmacılar geceyi muhteşem bir şovla açtı. Bir süre sonra jürininde dansa eşlik etmesiyle eğlence doruklara ulaştı. Yarışmacılar final gecesine özenle hazırlandı. Geceye önü kısa arkası uzun kendi tasarımı olan bir elbise ile katılan Ayşenur, mora boyattığı saçlarıyla dikkatleri üzerine topladı. Ailesinden kimsenin destek vermediği Ayşenur'a, jürinin "Ailen biziz" demesi üzerine duygusal anlar yaşandı!

Gecenin sonunda SMS oylaması sonuçları ile birincinin belirlendiği İşte Benim Stilim All Star 2015'i kazanan Ayşegül Balcı tam 100 bin TL büyük para ödülünün sahibi oldu. İkinciliği kazanan Nihal Candan da 50 bin TL para ödülünün sahibi oldu. Toplamda 150 bin TL para ödülü verilmiş oldu.

BÜYÜK ÖDÜLDE KURALLAR DEĞİŞTİ

Yarışmada birinciye 150 bin lira verilecekti. Ancak final canlı yayınında yarışmacılara ikinciye büyük ödülün 50 bin lirasının verilmesini ister misiniz? diye soruldu. Yarışmacılar bu soruya evet cevabını verince 150 bin lira para ödülü 100 bin ve 50 bin olarak ikiye bölünmüştü. Bu nedenle Ayşegül Balcı 100 bin lira, Nihal Candan da 50 bin lira para ödülünün sahibi oldular.

Oylama sonuçları noter huzurunda getirilen 6 zarf içerisinde yarışmanın sunuculuğunu yapan Öykü Serter'e teslim edildi. Öykü Serter, zarfları en az oy alan finalistten başlayarak en çok oy alan finaliste doğru açmaya başladı.

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİNDE SMS OYLAMASI SONUÇLARI

Oylama sonuçlarına göre İşte Benim Stilim All Star finalinden çıkan sonuçlar şöyle;

Birinci : Ayşenur Balcı
İkinci : Nihal Candan
Üçüncü : Çiğdem Çelik
Dördüncü : Özden Cerrahoğlu
Beşinci : Ayşegül Doğan
Altıncı : Gülşah Yılmaz

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim All Starda birinci kim oldu

AYŞENUR BALCI KİMDİR?

1995 doğumlu olan Ayşenur Balcı, dansçılık yapıyor. 1.68 boyunda olan yarışmacı 52 kg. İşte Benim Stilim'in ilk sezon yarışmacılardan olan Balcı, farklı tarzı ile jürinin dikkatini çekti. Sarı saçları ve gotik tarzıyla büyük beğeni topladı. İstanbul'da yalnız yaşayan Ayşenur kendisini oyuncak bebeklere benzetiyor...

Ayşenur Balcı , Nur Bozar ile atışmalarında jürinin tepkisini çekmiş bunun üzerine ağlama krizine girmişti. 6. haftanın sonunda elenen Ayşenur Balcı, 10. hafta tekrar yarışmaya geri dönmüştür. Jüri tarafından çoğu kez tarz bulunan Balcı, finale kadar yükselmiş birinciliği Aycan-Nurcan Şencan kardeşlere kaptırmıştır. Ayşenur Bacı, yarışmadan sonra burun estetiği oldu. 2015 yılı 4. sezona tekrar katılan Ayşenur Balcı yılın finalisti seçildi.