Gündem İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kimler elendi? - İzle

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kimler elendi? - İzle

07.12.2015 - 14:25 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen yarışma programı İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi sorusunun yanıt bulduğu gecede ilk olarak galanın birincisi belirlendi. Ardından yapılan oylama sonucunda haftanın elenen iki ismi ikizler Aycan - Nurcan Şencan ile Emel Özkızıltaş seçildi. Peki İşte Benim Stilim All Star'da neler oldu? İşte o ayrıntılar...

İşte Benim Stilim All Starda bu hafta kimler elendi - İzle

Tv 8 ekranların en sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star'da birbirinden stil ve renkli yarışmacılar jüri üyelerinin gözüne girebilmek için tüm hünerlerini sergiliyorlar. Jüri koltuğunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in oturduğu, sunuculuğunu geçtiğimiz sezonlarda da olduğu gibi Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim All Star yeni programlarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Peki İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kimler elendi? Detaylar haberimizde...

İşte Benim Stilim All Star'da, üzgün surat alan isimlerin yarışmaya tutunurken, eleme riski bulunmayan yarışmacıların ise büyük ödülü kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Konsepte uygun giyinerek gecenin en yüksek oylarını alan isim 10 bin TL ile ödüllendirildi.

İşte Benim Stilim yarışmasını daha önce kazanan ikizler Aycan - Nurcan Şencan ile Emel Özkızıltaş elendi.

Yapılan oylamada jüri ikizler Aycan Şencan ile Nurcan Şencan'ı ve Emel Özkızıltaş'ın gitmesi yönünde sonuç çıktı. Torpilli olduğu iddiaları olan Özden Cerrahoğlu ise elemeden kurtuldu.

Hafta içinde en düşük puanları alan eleme adaylarından Gülay Hançer ise gecenin sürprizini yaşadı. Yarışmacıların verdiği oylarla Gülay Hançer elemeden kurtuldu. Kendisi de sonuca inanamadı. Oylamayla eleme potasından dönen Gülay Hançer haliyle jürinin önüne çıkmadı.

İşte Benim Stilim All Star'da gala gecesinin birincisi ise Ezgi Ünal oldu ve 10 bin liralık para ödülünü kazandı.