Gündem Jessica May kimdir? Jessica May kaç yaşında?

Jessica May kimdir? Jessica May kaç yaşında?

19.04.2019 - 15:57 | Son Güncellenme:

Jessica May, Yeni Gelin dizisi ile Türkiye'de tanınmaya başlandı. Sempatik hareketleri ile dikkatlerinin yanı sıra güzelliği ile kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Jessica May bu akşam ekrana gelecek olan Eser Yenenler Show'a konuk olacak. Peki Jessica May kimdir?

Jessica May kimdir Jessica May kaç yaşında

Jessica May Drociunas 5 Aralık 1993 yılında dünyaya geldi. Brezilyalı model, dizi ve reklam filmi oyuncusu.DFM İlk oyunculuk kariyerine Show TV'de yayınlanan Yeni Gelin dizisinde Bella karakterini canlandırarak başladı.

Haberin Devamı

JESSİCA MAY KİMDİR?

Hayatı ve kariyeri

5 Aralık 1993 tarihinde Brezilya'nın Paranacity şehrinde, öğretmen bir anne ve çiftçi bir babanın kızı olarak dünyaya gelen ve Brezilya'da modellik yapan Drociunas, Türkiye'de, oynadığı dizi ve reklam filmleriyle tanınmıştır. Dizi sektörüne Türkiye'de Yeni Gelin ile başlamıştır. İstanbul’da düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week defilesinde tasarımcı Çiğdem Akın’ın kampanya yüzü olmuştur. Ayrıca 2018 yılında Paris Hilton ve ünlü Türk modellerle Dosso Dossi Fashion Show defilesinde yer almıştır

Kişisel hayatı

30 Haziran 2018'de fotoğrafçı Hüseyin Kara ile Brezilya’da evlendi.

Hayırseverlik

Jessica May Otizm farkındalık gününde 'Onların Gözünden' projesi kapsamında otizmli çocuklara poz vererek otizm derneklerine destek oldu. Ayrıca 2018'de Denizli'de dikilmek üzere 2000 fidan bağışladı. May, 2019 yılında Geleceğin Güçlü Kadınları projesinde üniversiteli kız çocuklarına burs toplanması için podyuma çıktı.

Haberin Devamı


Okmeydanı hastanesinde dayımın kızı yatıyorda Pazartesi veya Salı günü taburcu edilecekmiş hastaneden