Gündem Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evleniyor!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evleniyor!

14.01.2016 - 12:11 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncular Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evlilik kararı aldı. İki yıldan uzun süredir birlikte olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül nikah masasına oturmaya karar verdi. Peki Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül kimdir? Ne zaman evleniyorlar?..

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evleniyor

Magazin medyası tarafından büyük merak konusu olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin evlilik tarihi sonunda belli oldu. Doğulu ve Atagül çifti ne zaman evleneceklerini duyurdular. Peki Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün düğünü ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda’nın yıldızı Neslihan Atagül ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yakışıklı oyuncusu Kadir Doğulu, iki yıl süren aşklarını 2015’in sonlarında, geçtiğimiz Kasım ayında resmiyete dökmüşlerdi. Düzenledikleri sade bir tören ile yüzüklerini takan genç çift, geçtiğimiz gün yaptıkları açıklama ile düğünlerini daha fazla uzatmak istemediklerini bu yüzden evlilik tarihlerini şimdiden kesinleştirdiklerini duyurdu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül rol aldıkları diziler tatile girer girmez nikah masasına oturacaklarını söyledi.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evleniyor


KADİR DOĞULU KİMDİR?

19 Nisan 1982 Mersin doğumlu Kadir Doğulu, oyunculuk yapmaktadır. Oyunculuk kariyerine 2010 yılında yayınlanan Küçük Sırlar isimli televizyon dizisinde başrol ile başlayan Doğulu, Müzisyen ve modacı Kemal Doğulu’nun kardeşidir.

Daha önce ünlü şarkıcı Hande Yener’in Romeo isimli şarkısına çektiği klipte yer alan yakışıklı oyuncunun ikinci dizisi Pis Yedili olmuştur. Bu dizide oynadığı başrol ile başarılı bir çıkış yakalamıştır. Ancak o sıralar başka bir kanalda yeni başlayan Fatih Harbiye isimli dizide Macit rolü ile yer alması nedeniyle Pis Yedili’den ayrılmak zorunda kalmıştır.

Daha sonra 2015 yılında Sevdam Alabora isimli dizide Gökhan rolü ile ekranlara gelen yakışıklı oyuncu, şuan ise Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Mehmet Giray Han rolünde izleyicilerin karşısına çıkmaktadır.

2013 yılında Fatih Harbiye dizisinde rol arkadaşı Neslihan Atagül ile geçtiğimiz Kasım ayında nişanlanmıştır.

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

20 Ağustos 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Neslihan Atagül, 2005 yılından bu yana oyunculuk yapmaktadır. Şuan Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okumakta olan Atagül, 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırmış ve hemen ardından bir reklam filminde rol almıştır.

Oyunculuk kariyesine ise ilk olarak 2006 yılında Yaprak Dökümü isimli dizide başlayan güzel oyuncu, sinema dünyasına ise yine aynı yıl İlk Aşk isimli film ile giriş yapmıştır. İlk Aşk filmi ile “Altın Koza Film Festivali’nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülünü kazanan Atagül, kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazandı.

2011 yılında Mahsun Kırmızıgül yönetmenliğindeki Hayat Devam Ediyor isimli TV dizisinde oynamış ardından 2012 yılında da Araf filminde rol almıştır. Atagül 2013 yılına gelindiğinde ise Fatih Harbiye dizisinde başrol oyuncu olarak yer almıştır. Şuan halen yayınlanmaya devam eden Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ile başrolü paylaşan güzel oyuncu 3 yıllık aşk yaşadığı sevigilisi Kadir Doğulu ile nişanlıdır.