Gündem Kanatsız Kuşlar 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

24.08.2017 - 10:38 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar 11. bölümle ekrana geldi. Kanatsız Kuşlar şok etkisi yarattığı son bölümünün etkileri sürerken şimdi ise yeni bir şokla karşı karşıya kalındı. Nefise tüm gerçekleri Muzaffer'e anlatmaya başlarken onları bir sürpriz bekliyordu. Kanatsız Kuşlar 12. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

Kanatsız Kuşlar 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanatsız Kuşlar 11. bölümde heyecan hiç eksilmedi. Yeni bölümde Nefise ile Muzaffer'i büyük bir sürpriz beklerken beklemedikleri gelişmelerin oluşması önlerine engel olacak çıktı..

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR 11. BÖLÜM ÖZETİ

Nefise, Muzaffer'e tüm gerçeği açıklamak üzereyken beklenmeyen bir gelişme yaşanır.

Azime ve Nefise arasında gizli şeyler döndüğünden şüphelenen Tuba, tehlikeyi göze alarak Azime'yi köşeye sıkıştıracak bir ipucu yakalamayı başarır.

Ahmet, Zeynep'e evlilik konusunda baskı yapar. Zeynep ise Ahmet'in tavrı karşısında onunla olan bağını tamamen koparmaya karar verir. Zeynep'in Onur'la yakınlaştığını öğrenen Emre ise ablasına bu konuda çok sert çıkar.

Muzaffer'in oğlu Mert, nihayet eve getirilmiştir. Küçük Aysun ise Mert'in gelişi ile derin bir yalnızlığın içine düşer. Annesi Nefise ile aralarında aşmaları gereken büyük, bir o kadar da dramatik bir sınav başlar. Nefise, bir yandan Mert ile ilgili hesap edemediği çeşitli zorluklar yaşarken, bir yandan da küçük kızı Aysun'la sorunlarını çözmeye çalışır.

Haberin Devamı

Muzaffer ise Nefise ile evlendiklerinden bu yana ilk kez baş başa kalacakları bir geceye başlarken, yaşayacakları sürpriz ikisini de şok edecektir.

KANATSIZ KUŞLAR 11. BÖLÜM FRAGMAN 1

KANATSIZ KUŞLAR 11. BÖLÜM FRAGMAN 2