Gündem Kara Sevda dizisinin 17. son bölümünde şoke eden final sahnesi - İzle

Kara Sevda dizisinin 17. son bölümünde şoke eden final sahnesi - İzle

11.02.2016 - 14:58 | Son Güncellenme:

Star'da her çarşamba akşamı ekrana gelen Kara Sevda dizisi son bölümü ile bu hafta izleyiciyi ekrana kilitledi. Birbirinden güzel ve heyecanlı bölümleri ile ekrana gelen Kara Sevda dizisinde Zeynep ve Ozan'ın evliliği herkes için bomba etkisi yarattı. İşte Kara Sevda 17. son bölümünde şoke eden final sahnesi...

Kara Sevda dizisinin 17. son bölümünde şoke eden final sahnesi - İzle

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün gece yayınlanan bölümünde heyecan ve duygu yüklü sahneler ekrana geldi.Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, senaryosunu Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün yazdığı Kara Sevda 17. son bölümü ile 10 Şubat 2016 çarşamba akşamı 20:00'de Star TV'de yayınlandı. Kara Sevda son bölümde yaşananlar ve final sahnesi aşağıdadır.

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kara Sevda son bölümünde; Gerçeğin peşinden birlikte giden Nihan ve Kemal, Zeynep’in beklenmedik hareketiyle karşı karşıya geldi. Onlara tüm gerçekleri anlatabilecek tek kişi olan Karen’ın ,Emir’in eline geçmesiyle umutsuzluğa düşen Nihan ve Kemal’e şantajcıdan gelen beklenmedik mesaj, savaşta yeni bir sayfa açtı.

Zeynep ve Ozan'ın evliliği herkes için bomba etkisi yarattı. Ailelerin derinden etkilendiği bu evlilik, Emir için de kötü bir sürpriz oldu. Bir yandan kardeşlerinin evliliklerini onaylamayan Kemal Ve Nihan, diğer yandan kardeşlerinin gösterdiği cesareti gösterememenin pişmanlığıyla gözyaşı döktüler. Kardeşlerinin beklenmedik evliliklerinde, herkese ve her şeye rağmen aşkın peşinden gitme cesaretini gören Kemal ve Nihan için, artık kendileri için daha fazla mücadele edecekleri bambaşka bir dönem kapıda.

Haberin Devamı

Şantajcının Karanlık Desteği

O karanlık gecenin sırlarını anlatabilecek tek kişi olan Karen’ı ele geçiren Emir, Nihan ve Kemal’in gerçeğin peşinden birlikte gittiklerini öğrendi. En karanlık noktada, Emir’i tehdit eden şantajcıdan gelen mesajla, Nihan ve Kemal yeni bir yola girdi. Emir’in tüm pis işlerini temizleyen ve hakkında ailesinden bile çok gerçeği bilen Tufan'ın, aynı zamanda Emir'e yıllardır yapılan gizemli şantajın bir parçası olduğunun ortaya çıkmasıyla, kartlar bir kez daha dağıtıldı. Asıl savaş şimdi başladı.

KARA SEVDA 17. BÖLÜM FRAGMANI