Gündem Kara Sevda'dan 34. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında - İzle

Kara Sevda'dan 34. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında - İzle

03.06.2016 - 10:31 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı Kara Sevda'nın 1 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde Emir, yıllar sonra kimliğini öğrendiği öz kardeşi Asu ile yüzleşti. Merakla beklenen Kara Sevda 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kara Sevda dizisi yeni bölüm tüm detayları ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Kara Sevdadan 34. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında - İzle

Güçlü oyuncu kadrosu ile büyük heyecanla izlenen Kara Sevda dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kara Sevda 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Kemal ve Nihan'ın arasındaki en büyük engel olan ve acımasızlığıyla sezonun en çok konuşulan karakteri olan Emir Kozcuoğlu, dizinin yeni bölümünde neler yapacağı merak konusu oldu. İşte Sevda 34. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Çağla Demir ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı Kara Sevda 34. yeni bölümü ile 8 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:00'da star'da.

KARA SEVDA 34. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

KARA SEVDA'DA İKİ DÜŞMAN KARDEŞ YÜZLEŞTİ!

Dizide bu hafta; Kemal'in, delilleriyle birlikte adalete ihbar ettiği Emir Kozcuoğlu parmaklıklar ardında en büyük sınavını verecek. Nihan'ı, kardeşi Ozan'a oynadığı kötücül oyunla evliliğe mecbur bırakan Emir, yeni bölümde sorgu odasında ecel terleri dökecek. Emir, çıkacağı günün hayaliyle Kemal ve öz kardeşi Asu için intikam yemini edecek.

Kara Sevda'da Kemal'in ihbarıyla Emir'le birlikte Nihan'ın kardeşi Ozan'ın da tutuklanması, iki aşığın arasındaki uçurumun büyümesine sebep olacak. İkiz kardeşi Ozan'ın tutuklanmasıyla büyük bir öfkeye kapılan Nihan, Kemal'le karşı karşıya gelecek. Birbirlerine duydukları büyük aşkla Emir'i adalete teslim etmek için beraber yola çıkan ikili, şimdi geldikleri noktada yeni bir sınav verecekler.

Birbirlerine düşman olan iki kardeşin yüzleşmesine şahit olan Kemal ve Nihan'ın öğrendiği gerçek iki aşığı şoke etti.

İşte o sahne:



Heyecanın her bölüm hız kesmediği dizide bu hafta Kemal ve Nihan, Zeynep'in bebeğinin babasının Emir olduğunu öğrendi. Emir'in namlusunun ucunda olan Asu, hayatını kurtarmak için gizlediği bu sırrı Kemal'e itiraf etti. Kardeşinin can düşmanı olan Emir'den hamile olduğunu öğrenen Kemal'in nasıl bir yol izleyeceği önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümle ekrana gelecek.

Yıllardır üzeri örtülen “o gece”nin üstündeki sis perdesi sonunda aralanmaya başlar. Nihan, ilk taşı atan Kemal'e artık her zamankinden daha öfkelidir. Kemal ise, Emir ve Ozan için nihayet işlemeye başlayan adalet süreciyle ilgili inançlı bir bekleyişe girer. Emir ve Ozan'ın götürülmesiyle en az ilgilenen Asu olacaktır. Asu'yu karşısında gördüğünde Hakkı, Asu'nunkinden daha büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır.

Haberin Devamı

Emir ve Ozan için aileler ve avukatlar seferber olur. Ozan için hayatı boyunca kaçtığı zor saatler başlarken, Emir parmaklıklar ardında intikam yeminini tazeler. Oradan çıkar çıkmaz iki eli kız kardeşinin yakasında olacaktır. Asu canını kurtarmak istiyorsa, o flaş diskleri amcasından almak zorundadır.

Haberin Devamı

Kemal, başlattığı sürecin kaçınılmaz bir sonu olarak Nihan'ın öfkesiyle karşı karşıya gelir. Nihan bütün öfkesiyle Kemal'in karşısına dikildiğinde, hayattaki en değerli şeyinin, Ozan'ın hayatının hesabını soracaktır. Kemal derdinin ne Nihan ne Ozan olduğunun, sadece Emir Kozcuoğlu'na bedel ödetmenin derdinde olduğunu ne kadar anlatmaya çalışsa da Nihan'ın öfkesi ve hayal kırıklığı kolay kolay dinecek gibi görünmüyor.

Emir'in içeriden çıkmasının an meselesi olduğunu bilen Asu, çareyi ondan korunabileceği tek yere, Kemal’e sığınmakta bulur. Kemal'in kanatları altında Emir'den saklanmaya çalışan Asu, onu neyin beklediğinin aslında farkındadır. Flaş disklere ulaşamadığı her dakika, Emir'in ellerine bir adım daha yaklaşmaktadır.

Ozan içeride zor zamanlar geçirirken Zeynep de dışarıda Nihan'ın şüphelerinin hedefinde kalır. Nihan, Zeynep'le ilgili şüphelerinde her zamankinden daha ısrarcıdır. Nihan'ın elinden Asu sayesinde kurtulan Zeynep, Emir'le hayatının pazarlığına oturduğunda, gözü kimseyi görmedi.

Haberin Devamı

Günün sonu, kaçınılmaz yüzleşmelere gebedir. Asu ve Emir karşı karşıya kaldıklarında, yüzleşmenin kapısı sadece onlar için değil, aynı zamanda Kemal ve Nihan için de açıldı.

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Hilal Saral
Senaryo: Anıl Eke & Özlem Yılmaz & Burcu Görgün

Oyuncu Kadrosu:
Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun