Gündem Karısını da ölümle tehdit etmiş!

Karısını da ölümle tehdit etmiş!

19.02.2015 - 11:06 | Son Güncellenme:

Özgecan'ı öldüren katil zanlısı Suphi Altındöken’e karısı N. Altındöken’in daha önce açtığı boşanma davasının dilekçesinde “Boğazıma bıçak dayadı, beni ölümle tehdit etti” dediği öğrenildi

Karısını da ölümle tehdit etmiş

Genç kadının geçtiğimiz eylül ayında da yediği dayağın ardından rapor alıp polise şikâyetçi olduğu, “Sürekli beni ‘Seni öldürürüm. Boğazını keserim. Bana bir şey olmaz. Benim deli raporum var’ diye tehdit ediyor” diyerek koruma da istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ancak genç kadının, hem darp nedeniyle açılan davada şikâyetini çektiği hem de boşanma davasına katılmaması sonucu davanın düştüğü öğrenildi. Boşanma davasından eşinin tehdidi sonucu vazgeçtiğini söyleyen N. Altındöken’in, darp davasında da şikâyetini bu nedenle geri aldığı sanılıyor.

BENZİNİ AĞAÇ KESME MOTORU İÇİN ALMIŞLAR

Özgecan Aslan’ın katil zanlılarının genç kızın cesedini yakmak için kullandığı benzinin, eski Ankara Karayolu üzerindeki bir benzin istasyonundan alındığı öğrenildi. İstasyona giden zanlılardan birinin “Ağaç kesme motoruna alıyoruz” diyerek 5 litre benzin aldığı iddia edildi. Jandarma, güvenlik kamerası kayıtlarına el koydu.

EŞİ BÖYLE KONUŞMUŞTU

Genç kadın daha önce yaptığı açıklamada Suphi Altındöken ile ortaokulda okurken bir süre arkadaşlık ettiğini, 5 yıl önce de evlendiğini belirtmişti. N. Altındöken "Severek evlendik, ancak bana hayatı zehir etti. Evlendiğim güne lanetler olsun, bir gün yüzü görmedim. Sürekli şiddet uyguluyordu, artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Bir kaç ay önce boşanma davası açtım. Ancak, beni ve oğlumu ölümle tehdit ettiği için davayı geri çektim" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

O GECEYİ ANLATMIŞTI

N. Altındöken eşi Suphi’nin üniversiteli Özgecan Aslan’ın öldürdükten sonra eve gece telaşlı bir durumda geldiğini anlattı. N. Altındöken sözlerini şöyle sürdümüştü:

"Eve girer girmez lavaboya giderek elini yüzünü yıkadı. Yüzünde tırnak izleri ve sıyrıklar vardı. Ne olduğunu sorduğumda, kavga ettiğini söyleyip geçiştirdi. Kıyafetini değiştirip hemen evden çıktı. Yakalandığı gece Jandarma ekibi gelerek beni de ifadeye götürdü. Allah onun belasını versin, onun en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Ona kesinlikle üzülmüyorum, çünkü hem Özgecan’ın hayatını, hem de bizim hayatımızı bitirdi. Lanetler olsun ona."