Gündem ‘Kimsenin kum torbası değiliz’

‘Kimsenin kum torbası değiliz’

26.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları ve MHP ile ilgili iddialara yanıt verdi.

‘Kimsenin kum torbası değiliz’

COŞKUN ERGÜL / Ankara - Bahçeli, Kızılcahamam’da bir otelde düzenlenen Ülkü Ocakları İl Başkanlarına yönelik eğitim programı öncesinde konuşma yaptı. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

YIKILAMAYACAK KALE DUVARI: Ülkü Ocaklarında yetişmiş birisi olarak her şeyin tanığıyım. Ülkü Ocakları Türk milletinin aşılamayacak hisarı, yıkılamayacak kale duvarı, teslim alınamayacak kahramanlık timsalidir.

TÜRK MİLLETİNİN UMUTLARINI OMUZUNDA TAŞIYOR: Bugünlerde Ülkü Ocaklarını kötülemek için kuyruğa girenlere, suç örgütü muamelesi yapanlara, kutlu varlığına gölge düşürmek için çırpınanlara bakıyoruz, hepsinin amaç ve arayışını görüyoruz. Küresel ve bölgesel krizleri Türkiye’ye ihraç etmek için yanıp tutuşanların önünde iman ve irade duvarı gibi yükselen, şer odaklarını şaşkına döndüren Ülkü Ocakları ve MHP ile ilgili estirilen isnat ve ithamların hepsi ayağımızın altındadır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Cumhur İttifakı’yla birlikte Türk milletinin muazzez umutlarını omuzunda taşımaktadır.

Haberin Devamı

BOŞ KAFALARINA KÜLAH GEÇİRİRİZ: Ne MHP ne de Ülkü Ocakları onun bunun kum torbası olamaz. Aksine tevessül edip teşne olanların alınlarını karışlamak, boş kafalarına da külah geçirmek bizim için çocuk oyuncağıdır.

Asgari ücret açıklaması

Bahçeli, “asgari ücret artışı olur mu?” sorusuna yanıt verirken, asgari ücret artışına destek vereceklerini açıkladı. Sokak hayvanları konusunda Bahçeli, “Konu çok tehlikeli boyutlara ulaştı. En çok ağırlık kazanan şey, köpekleri uyutma konusu. Bu uyutma nedir, kim yapacak? Bunlar belirsiz” dedi.