Gündem Kübra Ece’nin sır ölümünün nedeni belli oldu

Kübra Ece’nin sır ölümünün nedeni belli oldu

15.09.2022 - 15:27 | Son Güncellenme:

Eski sevgilisinin 4’üncü katındaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden, “Bizim Köyün Kızları” isimli programın yarışmacısı Kübra Ece’nin ölümü ile ilgili başlatılan soruşturma tamamlandı.

Kübra Ece’nin sır ölümünün nedeni belli oldu

Damla GÜLER / milliyet.com.tr
 
Bir televizyon programına yarışmacı olarak katılan 30 yaşındaki Kübra Ece 30 Ocak günü sabaha karşı Avcılar’daki bir apartmanın 4’üncü katından düşerek ağır yaralanmıştı.

Haberin Devamı

Hastaneye kaldırılan Ece yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olayın ardından evde bulunan ve aralarında Kübra Ece’nin eski sevgilisi Mehmet Emre Ş.’nin de olduğu 7 kişi hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Mehmet Emre Ş., Kübra Ece ile yaklaşık 1 ay önce ayrıldıklarını söyledi. Mehmet Emre Ş., arkadaşları ve yeni sevgilisi olan Luizia Marina R.Ç ile geç saatlere kadar eğlendiklerini ve saat 04.00’da uyudukları sırada Kübra Ece’nin eve geldiğini anlattı.

"HAYATINDAN ÇIKIYORUM"

Kübra Ece’nin ve gelmesiyle tartışmaya başladıklarını anlatan Ş., o sırada sevgilisi Luizia Marina R.Ç’nin odadan çıktığını ve Kübra Ece’nin sinirlendiğini söyledi. Tartışmanın büyüdüğünü anlatan Ş., Kübra Ece’nin, “Hayatından çıkıyorum” diyerek kendisini balkondan aşağı attığını, arkasından koştuğunu ancak yetişemediğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İFADELER BİRBİRİNİ DOĞRULADI

Alınan ifadelerin ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, “başkasını intihara yönlendirme veya yardım etme” suçundan haklarında soruşturma başlatılan 7 kişi hakkında takipsizlik kararı verdi. Verilen takipsizlik kararında evde bulunan herkesin ifadelerinin birbirini doğruladığını anlatıldı.

Öte yandan çevrede bulunan MOBESE kameralarından evin balkonunun net bir şekilde görüldüğü anlatılan takipsizlik kararında, Kübra Ece’nin tek başına koşarak balkona geldiği ve kendisini boşluğa bıraktığı, arkasında koşan bir erkeğin yetişmeye çalıştığı ancak tutamadığının net bir şekilde görüldüğü anlatıldı. Kamera görüntüleri ve İfadeler doğrultusunda olayın intihar olduğuna karar veren savcılık 7 kişi hakkında dava açılmasına gerek görmeyerek takipsizlik kararı verdi.