Gündem Küçükçekmece'de korkutan yangın! Ekipler müdahale etti

Küçükçekmece'de korkutan yangın! Ekipler müdahale etti

27.04.2023 - 16:07 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece'de içinde Akit Medya Grubu'nun da yer aldığı binanın bodrum katında çıkan ve tüm binayı saran yangın hala devam ediyor.

Yangın, saat 16.00 sıralarında Dereboyu Caddesi'nde, içinde Akit Medya Grubu'nun da yer aldığı 11 katlı binanın bodrum katında bulunan halı imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Üç bölümden oluşan binanın, ticari işletmelerinin bulunduğu kısmının tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği, Akit Medya Grubu'nun bulunduğu bölümde ise yoğun duman olduğu öğrenildi. Yangında ölen yada yaralanan olmazken itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Küçükçekmecede korkutan yangın Ekipler müdahale etti

GÖRGÜ TANIKLARI YAŞANANLARI ANLATTI

Çevrede bir iş yerinde çalışan Hasan Yılmaz, “Halı fabrikası burası, zemin katında, elektrikten dolayı çıktığını söylüyorlar. Bizim de işyerimiz hemen yan tarafta. İlk anlarda çoğunlukla gazetenin bulunduğu kısımdaydı ekipler, daha sonra ticari alanda yangın büyüdüö dedi. Serdar Kırhan ise, “Orada 3 tane işyeri vardı, bunlar hasar aldı. Binanın hemen yanında yer alan evlerin de camları komple erimiş vaziyetteydi. Bina ve çevre binalar boşaltıldı. İlk başta yaklaşık 50 itfaiye aracı müdahale etti" İfadelerini kullandı.

Küçükçekmecede korkutan yangın Ekipler müdahale etti
Küçükçekmecede korkutan yangın Ekipler müdahale etti