Gündem Merve Boluğur kimdir? Güzel oyuncu Merve Boluğur kaç yaşında?

Merve Boluğur kimdir? Güzel oyuncu Merve Boluğur kaç yaşında?

05.09.2018 - 11:52 | Son Güncellenme:

Merve Boluğur kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Acemi Cadı dizisi ile hayatımıza giren Merve Boluğur bir dönem Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşk ile gündeme gelmiş sonrasında ayrılan ikilinin ardından Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşk yaşamaya başlamıştı. Hande Erçel'in yıllar önce bir magazin programında Merve Boluğur'un haberini yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Merve Boluğur kimdir Güzel oyuncu Merve Boluğur kaç yaşında

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile evliliklerinin sona ermesinin ardından sosyal medyada Murat Dalkılıç'ın şu anki sevgilisi olan Hande Erçel'in Merve Boluğur'un haberini yaptığı görüntüler sosyal medyada bir anda en çok konuşulan konular arasına girdi. Peki Merve Boluğur kimdir?

Haberin Devamı

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Merve Boluğur 16 Eylül 1987 senesinde İstanbul’da hayata merhaba demiştir.Bir dönem modellik yapmış sonra oyuncu olmuştur.Boyu 1.67 olan güzel bayanın kilosu ise 53-54 arasındadır.Geçmişinde daha çok dizilerde oynayan oyuncunun az sayıda film oyunculuğuda vardır.

Kendisinin oyunculukta üst sıralarda bulunmasında 2006 tarihinde başlamış Acemi Cadı adındaki dizinin payı yüksektir.1 sene kadar süren Acemi Cadı dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.Başrol oynamış olduğu ilk dizi aynı zamanda rol aldığı ilk televizyon dizisidir.Ardından Trt ekranlarında başlamış olan Aşk Yeniden adındaki dizide oynamaya başlamış ve Eylül karakteri ile hayranlarını sevindirmiştir.

2009 tarihinde Star Tv ekranlarındaki Kül ve Ateş adındaki dizide oynamış rolünün ismi Hayal olmuştur.Ardından Küçük Sırlar dizisinde tıpkı Acemi Cadı dizisinde olduğu gibi Ayşegül ismi ile ekrana gelmiş sonrasında ise Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterini oynamıştır.

Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde gerçekleştirmiştir.2012 tarihinde Rexona reklamı ile reklamlarda çıkmıştır.

2010,2011 ve 2012 tarihlerinde Altın Kelebek, Televizyondizisi, Ayaklı Gazete tarafından kendisine ödül verilmiştir.

Haberin Devamı