Gündem MHP lideri Bahçeli'den Turgut Altınok'a destek

MHP lideri Bahçeli'den Turgut Altınok'a destek

05.03.2024 - 18:03 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'a, Keçiören ilçesindeki seçim çalışmasında destek verdi. Daha sonra Bahçeli, Altınok'un daveti üzerine belediyeye geçti.

MHP lideri Bahçeliden Turgut Altınoka destek

Bahçeli ve Altınok, seçim otobüsünden halkı selamladı. Kızlarpınarı Caddesi'nden başlayan selamlama turu, Keçiören Belediyesi önünde sona erdi. Güzergah boyunca yol kenarlarındaki vatandaşlar Bahçeli ve Altınok'a ilgi gösterdi, bazıları 'bozkurt' işareti yaptı. Daha sonra Bahçeli, Altınok'un daveti üzerine belediyeye geçti.

Haberin Devamı

MHP lideri Bahçeliden Turgut Altınoka destek

'EMEKLERİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ'

Bahçeli'ye desteği için teşekkür eden Altınok, "Ankara’daki ve Keçiören’deki çalışmalarımıza sağladığınız destek, şeref ve güç için çok teşekkür ederim. Şahsınızla MHP teşkilatlarına ve Ülkü Ocakları'na da teşekkür ediyorum. İnşallah sizi mahcup etmeyeceğiz. Ankara'da son 5 yıl boşa geçti, kayıp yıllar oldu. Bu nedenle Ankara, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti olarak büyük eserler ve hizmetler bekliyor. Trafik, Ankara'da ciddi bir sorun haline geldi. Altyapıyla ilgili ciddi problemler var hatta ızgara ve mazgalların temizliği bile yapılmıyor. Bu nedenle Ankara'da maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ankara'nın ışıkları sönüyor, başkentimiz hayalet bir kente dönüşüyor. Ancak Ankaralılar, buna izin vermeyecek. Ankara Büyükşehir, köye dönüşmemeli. Ülkemizin ve cumhuriyetin kalbi olan başkentimizi eserlerle ve hizmetlerle buluşturacağız. Ankaralıların çektiği zorlukları sonlandıracağız ve başkentimizi layık olduğu yere taşıyacağız. Herkesin verdiği oyları ve emekleri boşa çıkarmayacağız. Kadim başkentimizi hak ettiği konuma getireceğiz" dedi.

Haberin Devamı

MHP lideri Bahçeliden Turgut Altınoka destek

'KARANLIK BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören'deki ziyaretlerinin ardından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Burada konuşan Altınok, Ankara'nın son 5 yılda oldukça geriye gittiğini ileri sürerek, şunları dedi:

"Maalesef Ankara geriye gidiyor. 5 yılı boş yıl olan bir il oldu. Yeni yol, yeni bulvarlar yok. Ankara'ya 100 söz vermiş 90 tanesini yapmamış. Sözünde durmayan bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. 'Yaptırmadılar, engellediler' diyen ama doğruyu da söylemeyen bir Büyükşehir Belediye başkan adayı var. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bütün şirketleri batak. Tamamı batak. Eskiden kar eden şirketler vardı onlar da batak. Karanlık, ıssız, hayalet bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Sadece sosyal medyada var. Sokakta ve alanda yok."

'ENGELLENİYORUZ SÖZÜ BECERİKSİZLİKTİR'

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'engellendik' iddialarına ilişkin Altınok, "Biz aslanlar gibi işimizi yaptık. Dolayısıyla burada engelleniyoruz sözü tamamen beceriksizlikleridir. Büyükşehir belediye meclisine getirdiği gündem maddeleri 99.8 ile geçmiş. Yani belediye meclisinin tamamı Cumhuriyet Halk Partili olsa 99.8 diye bir şey olmaz. Ankara'ya ayda 7-8 milyar para girecek. 2024 bütçesi 99 milyardır. 2023 bütçesi 60 milyardı. 400'e yakın Büyükşehir Belediye otobüsü çalışmıyor. Yani sefere çıkamıyor. Neden çıkamıyor? Yedek parça yok. Bunların bakım zamanı geldi" diye konuştu.