Gündem MHRS hastane randevu alma sistemi!

MHRS hastane randevu alma sistemi!

05.08.2016 - 10:36 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu alma sistemini aktif olarak kullanan kişiler sıra beklemeden muayene olabiliyor. MHRS hastane randevu sistemi internet üzerinden kullanılabildiği gibi telefon servisi ile de kolayca kullanılmaktadır. MHRS hastane randevu sistemini nasıl kullanacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.

MHRS hastane randevu alma sistemi

Son on yıldır gelişen teknoloji ile bir çok alanda bir çok yenilik yapılmıştır. Bu yenilikler de bizlerin hayatlarını önemli derecede olumlu olarak etkilemektedir. İnsan hayatı teknolojinin gelişmesi ile her alanda yenilikler yapılmasıyla büyük ölçü de yarar sağlamıştır. Çünkü internet bağlantısı artık hemen hemen her evde vardır. Ya da akıllı cihazların çoğalması ile internet kullanımı daha da çoğalmıştır. Hal böyle olunca da insanlar online olarak işlemlere yönelim sağlamıştır. Online işlemler oldukça pratik kolay ve de her alanda yapılmaktadır. Online işlemler devlet kurumlarından eğitim sağlık alanına kadar her alanda kullanılmaktadır. Bizler bu yazımızda sizin için sağlık alanında online olarak MHRS hastane randevu sisteminden randevu almayı anlatacağız. MHRS yani Merkezi Hekim Randevu Sistemi hastanelerden online olarak randevu alma sistemidir. MHRS hastane randevu alma işlemi oldukça basittir. 2 çeşit olarak MHRS'den randevu alma imkanınız vardır. İlk olarak MHRS randevu alma sistemini anlatacağız.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

MHRS randevu alma sisteminden randevu alma için üyeliğinizin olması gerekir. Eğer sistem de üyeliğiniz yok ise sistemden randevu alamazsınız. MHRS hastane randevu sistem sayfasında bulunmakta olan Üye Ol yazısına tıklayınız. Daha sonra tıkladığınız sayfada sizlerden kimlik kartınızda ki bilgilerin bazılarını yazmanızı isteyecektir. Bu bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde yazarak üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üyeliğinizi yaptıktan sonra yaşamış olduğunuz şehri seçiniz ve gitmek istediğiniz olan hastaneyi de seçiniz. Daha sonra dilediğiniz hekimden sizlere uygun bir tarihte randevu alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. MHRS hastane randevu alma sisteminden üyelik ile bu şekilde randevu alabilirsiniz. E- devlet sistemi üzerinden de MHRS'den randevu alma imkanınız vardır. Fakat bunun için de e- devlet şifrenizin olması gerekir. E- devlet şifreniz yok ise çok basit bir şekilde şifre alabilirsiniz. Herhangi bir PTT şubesinden e- devlet şifresi talebinde bulunabilirsiniz E- devlet şifresi talebinde bulunur iken kimlik kartınız ya da T.C. kimlik numaranızın olması gerekir. Daha sonra e- devlet şifrenizi alırken 2 TL işlem ücreti vererek e- devlet şifresine sahip olabilirsiniz. E- devlet şifrenizi aldıktan sonra MHRS hastane randevu sisteminde bulunmakta olan e- devlet sistemi ile giriş yap yazısına tıklayarak hastaneden randevu alabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemi oldukça kolay ve pratik bir sistemdir. MHRS hastane randevu sisteminden randevu almak sadece dakikalarınızı alır. Bu sistem üzerinden randevu aldıktan sonra randevu saatinizden sadece 15 dakika önce hastanede bulunmanız gerekir. MHRS hastane randevu sisteminden bu şekilde randevu alarak sizin istediğiniz bir tarihte size uygun bir saat diliminde ve de dilediğiniz hekimden randevu almanız mümkündür. Ayrıca sistemde hastane ile ilgili bütün temel bilgiler bulunmaktadır. Bu temel bilgilerden yola çıkarak hastaneyi arayabilir faks gönderebilir ve de hastaneye ulaşım sağlamakta kolaylık sağlayabilirsiniz.