Gündem MHRS Hastane Randevu Sistemi ve MHRS Üyelik

MHRS Hastane Randevu Sistemi ve MHRS Üyelik

11.07.2015 - 08:50 | Son Güncellenme:

MHRS sistemine üye olmak ve bu şekilde online hastane randevunuzu almak oldukça kolay hale gelmiştir. MHRS hastane randevu sitemi ile online randevu almak ve MHRS hastane randevu sistemine üyelik işlemleri hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

MHRS Hastane Randevu Sistemi ve MHRS Üyelik

Gelişen teknoloji ile birlikte artık birçok işlemi sanal ortamdan yapabilirsiniz. Birçok kurum ve kuruluş artık işlemler için sanal ortamda hizmet sunmaktadır. Sanal ortamdan hizmet sunan kurumlardan birisi de Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ dir (MHRS). MHRS sistemi ile birlikte artık sizde hastanelere sabah erken saatlerde gitme derdi yaşamadan sanal ortamdan istediğiniz hekim ve hastaneden randevu alabilirsiniz. MHRS sistemini kullanarak artık sizde sanal ortamdan istediğiniz hastane ve doktordan randevu alabilirsiniz. Biz sizlere bu yazımızda MHRS sisteminden nasıl yararlanacağınızı anlatacağız. Eğer sizde MHRS sisteminden yararlanmak istiyorsanız bu yazımızı okumanız sizin faydanıza olacaktır. Biz sizlere şimdi MHRS sisteminden nasıl yararlanacağınızı anlatacağız.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Merkezi Hekim Randevu Sistemi

Bilişim çağınıza girdiğimiz için artık birçok işlem için kurum ve kuruluşlar sanal ortamdan hizmet sunmaktadır bu hizmetlerin hayata girmesi ile birlikte artık sizde zaman kaybı yaşamadan işlemlerinizi hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Bildiğiniz gibi, artık android uygulamaların sayısı bir hayli artmış, üstelik her hizmetin bir de mobil uygulaması üretilmeye başlanmıştır. Bu kadar gelişmeye bağlı olarak Sağlık Bakanlığı da MHRS sistemini hizmete sokmuştur. Daha etkin, hızlı ve güvenilir bir şekilde sağlık hizmeti sunmak amacı ile düzenlenen MHRS uygulaması, hastaneye gitmeden de randevu almaya imkan sağlayan bir uygulamadır. Bu bahsettiklerimizin dışında, MHRS uygulamasının diğer bir yararı da, hastanelerde meydana gelen uzun kuyruk ve sıraların önüne geçmektir. Ayrıca bebek, çocuk, yaşlılar, hamileler ve ağır hastalar için de, MHRS uygulaması büyük önem taşımaktadır. Eğer sizde MHRS uygulamasından yararlanmak istiyorsanız ilk olarak aşağıda yer alan linke tıklayınız. Daha sonra ise açılacak olan sayfada aşağıda yer alan adımları sırası ile yerine getirdiğiniz zaman sizde sistemden yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sizde MHRS sisteminden yararlanmak istiyorsanız ilk olarak www.mhrs.gov.tradresine giriş yapınız. Bundan sonra açılacak olan sayfada en sağ kısımda yer alan ‘Randevu Al’ seçeneğine tıklayınız. Daha sonra karşınıza gelecek olan sayfada ‘Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ başlığı adı atında bir tablo karşınıza çıkacaktır. Daha sonra ‘Vatandaş Giriş Ekranı’ yazan başlığa tıklayınız.Açılacak olan sayfada yer alan, T.C kimlik numarası, şifre ve burada bulunan güvenlik kodu bilgilerini ilgili alanlara giriniz.Daha sonra ‘Giriş’ seçeneğine tıklayınız.Anlatılan bu aşamaları tamamladıktan sonra;Eğer MHRS uygulamasını ilk defa kullanıyorsanız, bu sayfanın sol alt tarafında yer alan ‘Yeni Üye’ seçeneğine tıklayınız ve buradan üye olunuz.Üye olduktan sonra yukarıda anlattığımız aşamaları yerine getirip;il, ilçe, hastane, semt kliniği, klinik, klinik yeri ve doktor bilgileri seçiminizi yapınız. Daha sonra ‘Randevu Ara’ seçeneğine tıklayınız.Bu randevu arama işleminizin sonucunda, sistem size uygun hastane, doktor ve saat bilgileri ekrana çıkacaktır.Bu arama sonuçlarından, size uygun olan seçenekleri belirleyiniz.Daha sonra ‘Randevuyu Kaydet’ seçeneğine tıklayınız.Bu şekilde hastane randevunuzu alıp, işlemlerinizi tamamladıktan sonra sizde MHRS sisteminden yararlanarak randevunuzu alabilirsiniz.