Gündem Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta yapılacak?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta yapılacak?

24.12.2018 - 15:17 | Son Güncellenme:

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi artık 1 haftadan kısa bir süre kaldı ve bu sene de Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişinde şansını deneyen vatandaşlar çekilişin saat kaçta başlayacağını merak ediyor. İşte Milliyet.com.tr'den anbean aktarılacak Milli Piyango çekilişi ile ilgili tüm detaylar...

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta yapılacak

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için heyecan dorukta. 31 Aralık 2018'de Milli Piyango İdaresi tarafından Ankara'da gerçekleştirilecek olan yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye tutarı 70 Milyon TL. Peki büyük ikramiyenin talihlisi ne zaman belli olacak?

Haberin Devamı

Milli Piyango çekiliş sonuçlarını ve bilet sorgulama işlemlerinizi Milliyet.com.tr 'Milli Piyango Sonuçları' sayfasından görüntüleyebileceksiniz. Milli Piyango yılbaşı çekilişi ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri çekiliş akşamında anlık olarak Milliyet.com.tr'de olacak.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen yılbaşı çekilişi www.mpi.gov.tr adresinde canlı olarak izlenebilecek. Canlı yayında gerçekleştirilecek olan yılbaşı çekilişi 18.00 itibariyle başlayacak. Büyük ikramiyelerin çekilişi 23.00 itibariyle çekilmeye başlanacak. Amorti ve 70 milyonluk ikramiyenin çekilişinin ise 23.45'te yapılması bekleniyor.