Gündem Murat Kurum: İstanbul'da duraklama dönemi kesinlikle son bulacak

Murat Kurum: İstanbul'da duraklama dönemi kesinlikle son bulacak

31.01.2024 - 16:35 | Son Güncellenme:

MHP Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan AK Parti İstanbul büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "‘İstanbul bugün, ehliyetsizliğin, liyakatsizliğin, iş bilmezliğin, partizanlığın altında bir karmaşa ve kaosu yaşamaktadır." dedi.

AK Parti İstanbul büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum MHP Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Adaylığının açıklandığı günden bu tarafa kendisine destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan Murat Kurum, ‘’Cumhur İttifakı, devletin ve milletin istikbali için 15 Temmuz gecesi halkımız tarafından meydanlarda kurulmuştur.’’ dedi. Bu tarihi birlikteliği İstanbul’da zirveye taşıyacaklarını dile getiren Kurum, ‘’Türk Yüzyılı’nın önsözünü, buradan Beşiktaş’tan, İstanbul’dan yazacağız.’’ diye konuştu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki uyumu örnek aldıklarını ifade eden Kurum, ‘’Milletin işareti açık ve nettir. 31 Mart gecesi bu fetret dönemi, bu duraklama dönemi kesinlikle son bulacaktır.’’ sözleriyle konuşmasına devam etti.

'TAHRİBAT DÖNEMİ'

2019 ve 2024 yıllarını İstanbul için ‘Kaybedilmiş Zaman’ olarak nitelendiren ve bu dönemden ‘Tahribat Dönemi’ olarak bahseden Kurum, ‘’İstanbul bugün, ehliyetsizliğin, liyakatsizliğin, iş bilmezliğin, partizanlığın altında bir karmaşa ve kaosu yaşamaktadır. 31 Mart’ta İstanbul’u düşmüş olduğu bu istikrarsızlık sarmalından, hizmet ve eser yoksunluğundan, sorumsuzluk çukurundan hep birlikte çıkaracağız.’’ dedi.

Haberin Devamı

'SADECE İSTANBUL DİYECEĞİZ'

Beşiktaşlıların hizmet ve eser beklediğinin altını çizen ve Serkan Toper ile Beşiktaş’ı yeniden ayağa kaldıracaklarını söyleyen Kurum, ‘’İstanbul'da yaşayan her bir kardeşimizi kucaklayarak; hiç kimseyi dininden, dilinden, ırkından, inancından, kültüründen dolayı ayırmadan hep birlikte el ele, gönül gönüle yürüyeceğiz. Yarı zamanlı belediyecilik yapmayacağız; ‘arada bir İstanbul’ demeyeceğiz. 7/24 belediyecilik yapacağız, Sadece İstanbul diyeceğiz. Yeni yüzlerce eserimizi, hizmetimizi sizlerle birlikte; Cumhurun asil üyeleriyle birlikte; yol arkadaşlarımızla birlikte başaracağız. İstanbullu da unuttuğu, özlediği, beklediği belediyeciliği bulacak. 31 Mart akşamı İstanbul’da duraklama dönemi bitecek. Yeniden diriliş, yeniden yükseliş dönemi başlayacak.’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Açılışa Murat Kurum’un yanı sıra TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper ve çok sayıda siyasi parti üyesi katıldı.

Murat Kurum: İstanbulda duraklama dönemi kesinlikle son bulacak