20.03.2014 - 12:54 | Son Güncellenme:
Öğretmene uygulanan şiddetin bir örneği de dün Üsküdar Selimiye Tarım Anadolu Meslek Lisesi’nde yaşandı. Silahla gezdiği iddia edilen Okul Müdürü Mustafa Kortikoğlu, rehber öğretmen Hacı Samet Doğan’ı, 3 gün iş göremeyecek şekilde darp edip “Seni evinden aldırırım” diye tehdit ederken okula gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin ise “Ne olacak canım, barıştırırız” dedi.
Hakaret ve saldırı
Üsküdar Selimiye Tarım Anadolu Meslek Lisesi’nde dün okulun rehber öğretmeni Hacı Samet Doğan, müdür Mustafa Kortikoğlu tarafından dövüldü. Sabah 09.45’te bir misafir öğretmenle müdürün odasına gelen Doğan, Kortikoğlu tarafından hakarete uğradı. Kortikoğlu’nun “Gelen misafirleri mutlaka benimle de tanıştırın” dediği için odaya geldiğini söyleyen Doğan, “Tehdit etti; hayati tehlikem var” dedi.
Odaya girdiğinde önce kovulan, sonra da içeri çağrılan rehber öğretmen, Müdür’ün ağır hakaretlerine ve küfürlerine maruz kaldığını söyledi. “Bana böyle davranamazsınız” diyerek tepki gösterdiğini söyleyen Doğan, bu sefer de Kortikoğlu’nun kendisine saldırdığını öne sürdü