17.08.2008 - 20:43 | Son Güncellenme:
Taylan YILDIRIM/İZMİR (DHA)
İZMİR'in Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Beldesi'ndeki orman kampının işletmeciliğini yapan Gaziantep İşadamları Derneği Eski Başkanı ve AKP milletvekili aday adayı Ömer Kebapçı, ortaklarıyla aralarında çıkan tartışma sırasında tabancayla vurularak öldürüldü. Olayda, Kebapçı'nın kardeşi İbrahim Kebapçı ise yaralandı.
Olay, bugün saat 14. 00 sıralarında Altmış Altı Evler semtindeki Orman kampında meydana geldi. Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nden Orman kampının işletmeciliğini alan Ömer Kebapçı, işletmenin devri konusunda diğer ortaklarıyla tartışmaya başladı. Gazi Antepli ve Maraşlı olan iki grup arasında tartışma bir anda büyüyerek silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü.
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Kampta kalanların gözü önünde gerçekleşen dehşet sırasında, Ömer Kebapçı, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti. Kebapçı'nın kardeşi İbrahim Kebapçı ise, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan İbrahim Kepapçı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Olaydan sonra operasyon başlatan jandarma ekipleri, kampta aldığı önlemlerin ardından olaya karıştığı belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili bir kişinin de arandığı, soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.
AKP'DAN ADAY ADAYI
Ortağıyla yaşadığı tartışma sırasında vurularak öldürülen Ömer Kebapçı'nın Gaziantep İşadamları Derneği'nin Eski Başkanı olduğu ve 22 Temmuz genel seçimlerinde de AKP'den milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi.