Gündem Pepee’nin arkadaşı Şila’yı tanıyor musun? Hadi 9 Şubat ipucu sorusu

Pepee’nin arkadaşı Şila’yı tanıyor musun? Hadi 9 Şubat ipucu sorusu

09.02.2019 - 19:13 | Son Güncellenme:

Pepee’nin arkadaşı Şila’yı tanıyor musun sorusu bu akşam gerçekleştirilecek olan Hadi canlı bilgi yarışmasında ipucu sorusu olarak verildi. Pepee ve arkadaşı Şila hakkında araştırma yapan yarışmacılar dağıtılacak 20 bin TL ödül için heyecanlı bir bekleyişe geçti.

Pepee’nin arkadaşı Şila’yı tanıyor musun Hadi 9 Şubat ipucu sorusu

Pepee’nin arkadaşı Şila’yı tanıyor musu? sorusu Hadi oyanayanlara ipucu sorusu olarak verildi. Hafta içi her gün öğle ve akşam saatlerinde gerçekleştirilen yarışmalarda yarışmacılara 12 soru yönlendiriliyor. Yarışmacılar verilen ipucu soruları sayesinde bir soruyu kolay bir şekilde yanıtlama fırsatı elde ediyor. Hadi ipucu sorusunda Pepee'nin arkadaşı Şila sorulurken, onunla bu akşam Hadi TV+ Çizgi Film Gecesi’nde karşılaşabilirsin diye de eklendi.ü

Haberin Devamı

PEPEE KİMDİR?

Pepee, bir Türk çizgi dizisi ve aynı isimli çizgi dizinin kahramanı olan çizgi karakterinin adı. Tamamen Türk yapımı olan çizgifilmde öne çıkan karakterler "Pepee, Bebee, Şuşu, Şila” dır.

Pepee karakteri, konuşma zorluğu çeken 4 yaşında bir erkek çocuktur ve karakterin ismi Anadolu’da konuşma zorluğu çeken insanlara takılan “pepe” sözünden gelir. Pepee, çizgi film ilerleyen bölümlerinde konuşma güçlüğünü aşar ve düzgün konuşmaya başlar. Ayrıca çizgi filmde kardeşini çok sever.

Çizgi filmin diğer kahramanları arasında Pepee’nin annesi, babası, dedesi, ninesi, kız kardeşi Bebe, arkadaşları Zulu, Maymuş, Zuku ve Şila adında bir kuzeni vardır.