Gündem Sadin Bakır kimdir? (Survivor Gönüllüler)

Sadin Bakır kimdir? (Survivor Gönüllüler)

17.02.2017 - 14:38 | Son Güncellenme:

Sadin Bakır, Survivor yarışlarında en çok konuşulan ve tartışılan isimlerinden biri olmayı başardı. Survivor'ın başarılı isimleri arasında yer alan Sadin Bakır Gönüllüler takımında yer alıyor. Yarışmalarda adından sıkça söz ettiren Sadin Bakır kimdir? Kariyeri ve hakkında merak edilen tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz...

Sadin Bakır kimdir (Survivor Gönüllüler)

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler'de mücüdele kaldığı yerden devam ediyor. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 19 oyunda 8 galibiyet elde eden Sadin Bakır yarışmalarda gösterdiği performansla ön plana çıkıyor. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor'da ilk günden bugüne oyunlardaki performansı ile dikkat çeken Sadin Bakır hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Haberin Devamı

SADİN BAKIR KİMDİR?

Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.

2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.

Haberin Devamı

Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.

Yazarlar