Gündem Sakarya, Bursa ve Kocaeli'de perşembe günü okullar tatil mi?

Sakarya, Bursa ve Kocaeli'de perşembe günü okullar tatil mi?

18.02.2015 - 08:15 | Son Güncellenme:

Sakarya, Bursa ve Kocaeli'de 19 Şubat Perşembe günü okullar tatil edildi mi? Sakarya, Bursa ve Kocaeli etkili olan kar yağışlarının ardından tüm gözler valiliklere döndü. Sakarya, Bursa ve Kocaeli Valiliği konu ile ilgili açıklama yaptı.

Sakarya, Bursa ve Kocaelide perşembe günü okullar tatil mi

KOCAELİ VE SAKARYA
Kocaeli ve Sakarya’da ilk ve orta dereceli okullar bugün de tatil edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle bugün ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği Kocaeli ve Sakarya’da, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar için de yarın da tatil kararı alındı. Kocaeli Üniversitesi Röktürlüğü de yarın için tatil kararı aldı.
Kocaeli ve Sakarya Valilikleri, meterolojinin de kar yağışının gece ve yarın da devam etmesinin beklendiğini bildirmesi üzerine, ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini bu akşam saatlerinde duyurdu. Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü de yarın için tatil kararı aldı.
BURSA
Bursa Valiliği, gece beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle, Bursa ve ilçelerinde 19 Şubat Perşembe günü, okul öncesi, ilk ve orta dereceli okullar ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verdi. Valilik, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile çalışanlarıda idari izinli olacağını duyurdu.

Yazarlar