Gündem Şehitler Haftası mesajları ve sözleri! Resimli ve anlamlı Şehitler Haftası mesajı ile sözleri...

Şehitler Haftası mesajları ve sözleri! Resimli ve anlamlı Şehitler Haftası mesajı ile sözleri...

15.04.2021 - 12:43 | Son Güncellenme:

Şehitler Haftası mesajları ve sözleri gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arası Şehitler Haftası olarak yer alıyor ve şehitler anılıyor. Şehitleri anmak için mesajlar ve sözleri merak ediliyor. İşte Şehitler Haftası mesajları ile sözleri 2021...

Şehitler Haftası mesajları ve sözleri Resimli ve anlamlı Şehitler Haftası mesajı ile sözleri...

Şehitler Haftası mesajları ve sözleri merak ediliyor. Vatanı için canlarını feda eden şehitler 14-20 Nisan tarihleri arasında Şehitler Haftası'nda anılıyor. Şehitler anlamlı mesajlarla anılıyor. Şehitler Haftası mesajları ve sözleri haberde yer alıyor...

Haberin Devamı

ŞEHİTLER HAFTASI MESAJLARI VE SÖZLERİ

14 Nisan Şehitler haftası münasebeti ile Vatan Bayrak Ezan uğruna Canlarını Feda eden bütün Kahraman Şehitlerimizi saygıyla Rahmetle Anıyorum.

Birliğimiz, beraberliğimiz ve bağımsızlığımız uğruna mücadele veren Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Şehitler Haftası mesajları ve sözleri Resimli ve anlamlı Şehitler Haftası mesajı ile sözleri...

Vatan, millet ve bayrak uğruna şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi şehitler haftasın da rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Canları pahasına vatan topraklarını savunarak bizlere Türk Bayrağı altında yaşama şerefini veren Aziz Şehitlerimizi Şehitler Haftası münasebeti ile saygı, sevgi ve minnetle yad ediyorum.

Ay yıldızlı Al Bayrağımız için canını ortaya koyan, Hakk'a yürümüş tüm şehitlerimizi Şehitler Haftası münasebeti ile rahmet ve dua ile anıyoruz.

Haberin Devamı

Bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, bütün kahramanlarımızı Şehitle haftası münasebeti ile rahmetle ve şükranla anıyoruz.

Şehitle haftası münasebeti ile Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canları pahasına vatan topraklarını savunarak bizlere Türk Bayrağı altında yaşama şerefini veren Aziz Şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.

Dönmeyi hiç düşünmediler. Bu vatanı evlatlarına bırakabilmek için canlarını gözlerini bile kırpmadan verdiler. Şehitle haftası münasebeti ile Saygı ve minnetle şehitlerimizi anıyoruz.