Gündem Seksenler 156. bölümde Niyazi geri döndü-izle

Seksenler 156. bölümde Niyazi geri döndü-izle

14.05.2015 - 14:54 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Seksenler 156. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ergun Nazlı ile barışmaya çalışırken bu sefer de Niyazi engeli ile karşılaştı. Geri dönen Niyazi mahallede neler yaşadı? İşte Seksenler son bölüm ile ilgili ayrıntılar..

Seksenler 156. bölümde Niyazi geri döndü-izle

İbrahim Tatlıses Seksenler’de! Erol Büyükburç’tan sonra Çınaraltı Mahallesinde İbrahim Tatlıses rüzgarı esti! İbrahim Tatlıses’i pastanesinde gören Sami şoka uğradı!

Haberin Devamı

SEKSENLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses ve Ahmet’in pastanedeki sohbeti ise birbirinden eğlenceli görüntülere sahne olacak!Dümbüllü Niyazi’nin mahalleye geri dönmesi Ergun’u sinir ederken, mahalle esnafını sevindirmektedir. Esnafa olan tüm borcunu ödeyeceğini söyleyen Niyazi, müthiş değişimiyle görenleri hayrete düşürmektedir.

Nazlı ve Niyazi’nin yakınlaşmasından korkan Ergun’un, kendini Nazlı’ya affettirmesinden başka çaresi yoktur.

SEKSENLER 156. BÖLÜM FRAGMANI

Seksenler Dizisinin Hikayesi

Seksenler dizisi kırk yaşındaki ortanca kardeş Nazlı’nın abisi Ahmet’e getirdiği bir teklifle başlar. Bu teklif yaşlı anne babalarının yaşadığı ve kendi büyüdükleri evin satılması ile ilgili babalarını ikna etmeleri üzerinedir. Hatıralarla dolu bu ev kat karşılığı satılırsa hepsi maddi olarak rahatlayacaktır ama önlerindeki en büyük sorun babanın buna nasıl ikna edileceğidir.

Haberin Devamı

Üç kardeş o gece ikna etmek amacıyla babalarının karşısına çıkarlar. Bu evde hatıraları ile birlikte yaşayan babalarına evin satılması konusunu açmak bile bir derttir. Birlikte yedikleri yemek sırasında en büyük kardeş Ahmet yavaş yavaş geçmişteki günleri hatırlamaya başlar ve hatırladıkça babalarına bu teklifi götürmenin ne kadar zor olduğunu idrak eder. Çünkü babalarının bu evle kurduğu duygusal bağ aslında geçmişe olan özlemidir. Ahmet de eski günleri hatırladıkça bu duyguya kapılır.

Ahmet’in hatırladığı yıllar 1980’lerdir. Seksenler aslında hepsinin hayata adım attığı yıllardır. Geçmişe döndüğümüzde bu ailenin erken yıllarını, kavgalarını, sevgilerini, evliliğe ilk adım atışlarını, ilişkilerinin yapılanmasını görmeye başlarız. Örneğin günümüzde evli ve çocuklu olan Ahmet ile Gülden’in geçmişine döndüğümüzde asla olamayacak imkansız bir aşk hikayesine başlarız. Seyirci bu bölümler boyunca “Ahmet’in umutsuz aşkının nasıl olup da evliliğe dönüştüğünü” merak etmeye başlar.

Nazlı o yıllarda kendisine aşık olan iki gençten birini nasıl seçmiştir. Seçmediği adam yıllar sonra boşanmış olan Nazlı’nın karşısına çıktığında neler yapacaktır.

Haberin Devamı

Dizi ilk bölümde babanın evin satılması teklifini öğrenmesi ile biter. Hayatını çocuklarına ve ailesine adamış olan Fehmi çocuklarına şöyle bir teklif götürecektir; “Eğer evin satılmasını istiyorsanız bir şartım var. Bir ay boyunca bu evde birlikte yaşayacaksınız”. Fehmi’nin tüm beklentisi ise birbirinden tamamen kopmuş çocuklarının bu bir ay boyunca tekrar birbirlerine bağlanmasıdır. Seyirci ise hem bu ailenin geçmişini yavaş yavaş öğrenecek hem de günümüzde hangi noktaya varacağını merak edecektir.

Maddi sıkıntılar içinde olan aile fertleri babanın bu teklifini mecburen kabul eder ve bu eski evde yaşamaya başlar.

Bu eski ev ve hatıralar Fehmi Bey’in çocukları ve torunları üzerinde büyük bir değişime neden olur ve zaman ilerledikçe tüm aile bireyleri evin satılması fikrinden vazgeçerler. Bu ev hepsini iyileştirmiştir. Aile dayanışması, geçmişte yaşanan hatıralar, bu Seksenler mahallesinde hepsinin kenetlenmesine neden olur.