Gündem Sınıf arkadaşım devam etmezse ‘Özgür’ derim

Sınıf arkadaşım devam etmezse ‘Özgür’ derim

26.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP’deki parti içi tartışmaları değerlendiren MHP Genel Balkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “sınıf arkadaşım” diye söz ederek, “Kendime sordum; CHP’de sınıf arkadaşım devam etmezse Ekrem’e (İmamoğlu) karşı Özgür (Özel) derim” dedi.

Sınıf arkadaşım devam etmezse ‘Özgür’ derim

ANKARA Milliyet - Bahçeli, özel oturuma ilişkin, “Bugün olağanüstü toplantı TBMM’de kabul görmemiştir. Dolayısıyla 1 Ekim’de açılacak Meclis’e kadar siyasi partilerin kendi faaliyetleri olacaktır. Onun için yararlı olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bahçeli, CHP’nin yakın zamanda kurultaya gideceği yönündeki soruyu yanıtlarken, CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in olağanüstü toplantıdaki konuşmasına dikkat çekti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan “sınıf arkadaşım” diye söz eden Bahçeli, şöyle devam etti: “Özgür Bey’in konuşması çok heyecanlı yapılmış bir konuşma. Aynı zamanda bir kongre konuşması havasındaydı. Evet, kongre konuşmasına benzer konuşma usulü ile oldu. Bu bakımdan kendi kendime sordum; CHP’de sınıf arkadaşım devam etmezse Ekrem’e (İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu) karşı Özgür, derim.”