Gündem Adana'da navigasyon faciası! Yanlış yolu gösterdi, 4 kişi hayatını kaybetti

Adana'da navigasyon faciası! Yanlış yolu gösterdi, 4 kişi hayatını kaybetti

26.08.2023 - 15:00 | Son Güncellenme:

Navigasyonun yanlış yönlendirmesi sonucu kullanılmayan yola giren ve karşılarına çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç, uçurumdan düştü. Kazada 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Adana'nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Ağdaşalağı Yaylası mevkiinde meydana geldi.

Haberin Devamı

Sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen içerisinde 7 kişinin bulunduğu otomobil, Kayseri’den Adana’nın Saimbeyli ilçesine doğru yola çıktı. Tufanbeyli ilçesine geldiklerinden yolu şaşıran aile, iddiaya göre, navigasyonun yanlış yönlendirmesi sonucu kullanılmayan bir yola girdi.

UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Burada karşılarına çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil, uçurumdan düştü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı merkezi arayarak bilgi verdi.

Adanada navigasyon faciası Yanlış yolu gösterdi, 4 kişi hayatını kaybetti

Kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ikiz kardeşler Ayşe Tokalı ve Elif Yağmur (43)’un, Ayşe Tokalı’nın 8 yaşındaki kızı Ravza Nur Tokalı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Haberin Devamı

Ayrıca Fatma Rana Yağmur, Rabia Nur Tokalı (12) ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi de hastaneye sevk edildi. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Rabia Nur Tokalı’nın da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

Adanada navigasyon faciası Yanlış yolu gösterdi, 4 kişi hayatını kaybetti

ANTALYA'DA FECİ KAZA: 2 ÖLÜ

Kaza, Manavgat - Akseki D 695 Karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Akseki istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Cafer Koç un kullandığı 07 JF 445 plakalı kamyonet ile Manavgat istikametinden Akseki istikametine gitmekte olan Ahmet Altınyazar'ın kullandığı 42 H 9958 plaka 4 BLD 35 Dorse plakalı tır Uzunlar Mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.

Kamyonetin hurdaya döndüğü feci kazada sürücü Cafer Koç (55) ile kamyonette yolcu olarak bulunan Hüseyin Arıcı (56) hayatını kaybetti, tır sürücüsü Ahmet Altınyazar yaralandı. Olayı duyup gelen Cafer Koç'un kardeşi, ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğulup feryat etti.

Feci kazanın ardından Akseki Manavgat yolunda trafik akışı tek şeritten kontrollü bir şekilde verilirken uzun araç kuyruğu oluştu. (İHA)

Adanada navigasyon faciası Yanlış yolu gösterdi, 4 kişi hayatını kaybetti

MOTOSİKLETTEN DÜŞEN FURKAN HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Aksaray'da Gülpınar beldesinde meydana geldi. Furkan Ertan tarlada plakasız motosikletten düştü. Yakınlarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Furkan Ertan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ertan’ın cenazesi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere Niğde'nin Çiftlik ilçesi Bozköy beldesine götürüldü.

Haberin Devamı

YAKINLARININ HAYVANLARINI OTLATIYORMUŞ

Cenazeyi teslim alan Bozköy Belediye Başkanı Ömer Dalgıç, "Çobanlık yapan çocuğumuz, motosikletten düşüp kaza yerinde yaşamını yitirmiş. Okul parası ve ailesine destek için çalışıyormuş ve lise 2'nci sınıfa gidecekti. Çalıştığı ve çobanlık yaptığı yer de akrabalarının yeriydi. Biz de cenazeyi teslim aldık ve defin için beldemize götürüyoruz" dedi. (Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,DHA)