GündemTürkiye'den Şam'a üst düzey ziyaret! Suriye-SDG anlaşması sonrası önemli gelişme...

Türkiye'den Şam'a üst düzey ziyaret! Suriye-SDG anlaşması sonrası önemli gelişme...

13.03.2025 - 17:36 | Son Güncellenme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, temaslarda bulunmak üzere gittikleri Suriye'nin başkenti Şam'da Devlet Başkanı Ahmed Şara ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın resmi temaslarda bulunmak üzere Suriye'nin başkenti Şam'a yaptığı ziyaret başladı.

Haberin Devamı

AHMED ŞARA İLE GÖRÜŞME

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, Suriye’nin başkenti Şam’ı ziyaret ederek, Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara tarafından kabul edildi. 

Türkiyeden Şama üst düzey ziyaret Suriye-SDG anlaşması sonrası önemli gelişme...

İkili ilişkiler ve bölgedeki güncel gelişmelerin ele alındığı görüşme, yaklaşık 3 saat sürdü. Görüşmenin ardından Türk heyeti, Halk Sarayı'ndan ayrıldı.

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

MASADAKİ KONULAR

Görüşmede diğer gündem maddeleri arasında, devrik Esad Rejimi destekçileri ile hükümet yetkilileri arasında çıkan çatışmaların yer alacağı ifade edildi.

KEŞFETYENİ
Survivor Efecan'dan Adem'e şok sözler! 'Çok korkak'
Survivor Efecan'dan Adem'e şok sözler! 'Çok korkak'

Cadde | 13.03.2025 - 17:24

Survivor All Star'dan elenen Efecan Dianzenza, takım arkadaşı Adem Kılıççı için olay sözler sarf etti.

Yazarlar