Gündem Şanlıurfa'daki kazadan kahreden haber! Polis, eşi ve çocukları öldü

Şanlıurfa'daki kazadan kahreden haber! Polis, eşi ve çocukları öldü

05.04.2024 - 14:19 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bozova ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Batuhan Akar idaresindeki 44 BA 255 plakalı otomobil ile İbrahim Halil Y. yönetimindeki 33 BDJ 92 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazada, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybetti.

Şanlıurfadaki kazadan kahreden haber Polis, eşi ve çocukları öldü

Bölgeye giden sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırılan çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BAYRAM TATİLİ İÇİN YOLA ÇIKTILAR

Hayatını kaybeden polis memurunun ailesi ile bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktığı bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfadaki kazadan kahreden haber Polis, eşi ve çocukları öldü

TRABZON'DA DA OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI

Kaza, dün akşam saatlerinde Yomra ilçesinin Sayvan Mahallesi, Elmalık mevkisinde meydana geldi. Annesinin hastanedeki kontrollerini sonrası eve dönüş yolunda olan Mustafa Pekşen’in (55) kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Haberin Devamı

Kazada araçta sıkışan sürücü Pekşen eşi Gülsüm ile annesi Keziban Pekşen yaralandı. İhbarla bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Gülsüm Pekşen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Selçuk BAŞAR/Trabzon,DHA)

Yazarlar