Gündem Yine bir TIR faciası! Çankırı'da katliam gibi kaza: 4 ölü

Yine bir TIR faciası! Çankırı'da katliam gibi kaza: 4 ölü

30.03.2024 - 12:43 | Son Güncellenme:

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde TIR, otomobilin üzerine devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

İstanbul Bakırköy'de aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği TIR faciasının ardından bir facia haberi de Çankırı'nın Çerkeş ilçesinden geldi. TIR'ın, arızalanması nedeniyle yol kenarında duran bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

4 ÖLÜ, 2'Sİ POLİS 3 YARALI

Kaza, Çankırı’nın Çerkeş ilçesi D100 karayolu Karabük sınırında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çerkeş istikametinde seyir halinde olan bir otomobil yol kenarında arızalandı.

Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı sırada bir TIR yol kenarında bekleyen otomobilin üzerine devrildi. Kazada polis memurları D.G. ve B.K. ile S.N. isimli yabancı uyruklu şahıs yaralanırken, otomobilde bulunan A.A., M.A., T.A. ve Y.D. olay yerinde hayatını kaybetti.

1/4

2/4

3/4

4/4

VALİ OLAY YERİNE GELİP, İNCELEME YAPTI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, itfaiye, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan polis memurları, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine, S.N. ise Çerkeş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ekiplerin olay yerinde incelemeleri sürerken, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, kaza yerinde inceleme yaparak, yetkililerden bilgi aldı. Vali Taşolar, kazanın Karabük-Çankırı il sınırında meydana geldiğini, 4 kişinin öldüğünü, 3 kişinin yaralandığını belirtti. Taşolar, "Yaralılardan 2'si polis memuru arkadaşımız, Karabük'te tedavi altındalar. Olay yerinde savcımız, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer görevliler incelemelerini yapıyor. Trafiği çok şükür, kontrollü olarak açtık şu anda, araç seyri devam ediyor. İncelemeler bittikten sonra daha ayrıntılı bilgi vereceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Kaza sebebiyle, D100 Çerkeş istikameti trafiğe kapandı. Yolda kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu.

Yine bir TIR faciası Çankırıda katliam gibi kaza: 4 ölü