Gündem Survivor Ümit Karan kimdir? Ümit Karan kaç yaşında?

Survivor Ümit Karan kimdir? Ümit Karan kaç yaşında?

07.05.2018 - 14:41 | Son Güncellenme:

Survivor All Star takımında yer alan Ümit Karan gösterdiği performans ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı Survivor'da Ümit Karan gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor. Survivor adasında bütün herkesle iyi diyalog kuran Ümit Karan ilerleyen yaşına rağmen parkurda göz doldurmaya devam ediyor.

Survivor Ümit Karan kimdir Ümit Karan kaç yaşında

Survivor'da kıran kıran mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Survivor ünlüler takımı için mücadele eden Ümit Karan yarışmalarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımında yer alan herkes ile iyi geçinen Ümit Karan performansı ile de göz doldurmaya devam ediyor. Peki Ümit Karan kimdir?

Haberin Devamı

ÜMİT KARAN KİMDİR?

Ümit Karan, 1 Ekim 1976‘da Berlin, Almanya‘da doğdu. Ümit Karan eski milli futbolcudur. Futbol hayatına Berlin’in Kreuzberg ilçesinde Hertha Yehlendorf, Rather SV gibi amatör takımlarda forma giyerek başladı. 18 yaşına kadar Berlin’de yaşadı. Daha sonra Türkiye kariyerine başladı. Gençlerbirliği’nin ardından Galatasaray’a transfer oldu. Galatasaray dışında Ankaraspor ve Eskişehirspor formaları giydi.

Yazarlar