GündemTahliyeye giden avukatı hastanelik ettiler

Tahliyeye giden avukatı hastanelik ettiler

04.09.2009 - 01:17 | Son Güncellenme:

İstanbul Barosu’na bağlı avukat İhsan Yemişci, Küçükçekmece’de tahliye işlemleri için gittiği bir fabrikada saldırıya uğradı

Tahliyeye giden avukatı hastanelik ettiler

Tahliye işlemlerinin ardından fabrikadan çıkarken 5-6 kişilik sopalı bir grup tarafından darp edilen Yemişci’nin vücudunda kırıklar oluştu. Yemişci, acil olarak Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken olayla ilgili olarak gözaltına alınan İbrahim Arslankaya tutuklandı.
Müvekkili adına Küçükçekmece’deki bir fabrikanın tahliye işlemlerini gerçekleştiren avukat İhsan Yemişci, fabrika çıkışında sopalı bir grup tarafından ciddi biçimde darp edildi. Kalçasında ve vücudunun değişik yerlerinde kırıklar oluşan Yemişci, önce Bakırköy Devlet Hastanesi acil servisine, oradan da Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından harekete geçen polis, saldırıyla ilgili olarak İbrahim Arslankaya isimli bir kişiyi gözaltına aldı. Arslankaya çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

KEŞFETYENİ
Survivor ekibi akın etti! Kimler yok ki... 'Havuç' dünyaevine girdi
Survivor ekibi akın etti! Kimler yok ki... 'Havuç' dünyaevine girdi

Cadde | 02.06.2025 - 09:00

Furkan Kızılay ile Tutku Yılmaz dünyaevine girdi. Çifti, Survivor ekibi de yalnız bırakmadı.

Yazarlar